· · Коментари: 0

14 МОЋНИХ ПОРУКА СОФИЈЕ ЛОРЕН: Смернице за испуњен живот и срећу сваке жене

Једна од најлепших жена света поделила је мудре савете млађим генерацијама

1659443526_profimedia-0706399222.jpg
Фото: Профимедиа

Софија Лорен синоним је за лепоту, харизму, таленат, шарм и префињеност. Увелико је у деветој деценији, а своје године са поносом носи.

Ова италијанска лепотица достигла је популарност светских размера. У глумачкој каријери од преко 60 година, глумила је у 200 филмова, како италијанских, тако и холивудских.

Иза ње је злата вредно искуство. ИАко једна од најлепших жена на свету и сама је истицала да изглед није оно што жену чини лепом. Њени цитати могу нам послужити као животне смернице и формуле за срећан и испуњен живот.

Прочитајте још: Ових МУШКАРАЦА треба да се клоните: Када су у овом животном добу могу бити опасни по вас (ФОТО)

1. "Добар изглед није све, али додајте шарм и свет је пред вашим ногама."

2. "Жена која је чврсто уверена у своју лепоту на крају ће моћи да убеди све остале у њу."

3. "Љубав је срамежљиви дивљи цвет, а не баштенска ружа. Срећна је тамо где је одрасла."

4. "Паметне жене примећују мушкарци, лепе се очима отимају из гомиле и само шармантне се не заборављају."

5. "Ако је девојка у младости невероватно добра, али расејана и не завршава ништа до краја, лепота ће брзо отићи. Ако има веома скромне спољне потенцијале, али снажан карактер, њен шарм ће се повећавати током година."

6. "Верује се да недостатке на лицу треба сакрити. Али шта су недостаци? Врло често је необичне карактеристике најбоље нагласити, а не сакрити.

Прочитајте још: Откривамо зашто "да је хтео, звао би те" није увек добар савет

7. "Ако имате среће да у себи задржите душу детета, онда најбоље у вашем животу тек долази."

8. "Ништа не чини жену лепшом од веровања да је лепа."

9. "Ниједна особа није у стању да испуни цео ваш живот, једноставно неће моћи да разуме неке мисли и осећања. Овде пријатељство чини чуда."

10. "Једноставност је суштина елеганције."

11. "Тешко је бити неодољив ако си лењ."

12. "Најважнији зачин доброг кувања за породицује љубав: љубав према онима за које кувате."

13. "Мајка треба двапут да размисли: једном за себе, једном за своје дете."

14. "Карактер је најважнија компонента лепоте."

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.