· · Komentari: 0

Ovih MUŠKARACA treba da se klonite: Kada su u ovom životnom dobu mogu biti opasni po vas (FOTO)

U ovim godinama mogu biti kobni po žene

1657825531_man-5977429_960_720.jpg
Foto: Piksabau

Kada muškarci dođu u određene godine oni mogu biti veoma opasni. Može se desiti da ne znaju šta žele, da njihove namere nisu iskrene i da jednostavno ne žele budućnost sa vama.

Ako vi tražite životnog saputnika, a pomislite da to možete ostvariti sa muškarcem koji je u ovom životnom dobu, budite oprezni. Radi se o periodu između 30-e i 40-e godine.

Kolumnistkinja i autorka podkasta „Kinda Sorta Dating“ Džana Hoking iz Australije otkrila je zašto, po njenom mišljenju, žene ne bi trebalo da ulaze u veze s muškarcima koji se nalaze u tridesetim godinama života.

Pročitajte još: Ovih 5 ženskih osobina će uvek oterati muškarce: Pogledajte šta najviše nervira pripadnike "jačeg" pola

„Klonite se muškaraca između 30. i 40. godine“, rekla je ona.

„Ako tražite partnera, predlažem da pronađete nekog ko je u dvadesetim godinama jer je vrlo verovatno da će taj muškarac tražiti ljubav. Takođe su dobar izbor muškarci od 40 godina, koji obično ponovo traže ljubav nakon razvoda“, objasnila je i dodala da se muškarci u tridesetim godinama teže vezuju.

Ovo može biti koristan savet ako sumnjate u partnerove namere i u njihovu iskrenost. Proverite još jednom koliko je on ozbiljan i koliko mu je stalo do vas. Iskrenim razgovorom možete pomoći sebi. Na taj način ćete na vreme shvatiti da li ćete iz veze izaći povređeni i razočarani ili je vaš partner pravi izbor. Naravno, nemojte se čvrsto držati ovih pravila, već verujte sebi i svom instinktu. Držite ovaj savet u rezervi ukoliko se budete našli u situaciji da sumnjate u namere druge strane. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.