Oglas
· · Komentari: 0
šminka

Sprečite razmazivanje AJLAJNERA: Mali trikovi koji mogu da pomognu

Rešenja postoje.

1611918933_Depositphotos_67959167_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Nema tog dana kad ste se našminkali, a da se niste zapitali ili pogledali u ogledalo, da li je sve ostalo na mestu. Kada znamo da ćemo tokom dana biti u žurbi izbegavamo ajlajnere upravo zbog sigurnog razmazivanja.

Pročitajte još: Šta miris proizvoda koji birate govori o vama?

Šta možemo da uradimo da ovo sprečimo?

Jedan od najboljih načina da sprečite da se ajlajner ne razmaže je da započnete šminkanje sa potpuno čistom kožom. To će isprati višak ulja na koži i sprečiti razmazivanje. 

Takođe je važna priprema područja oko očiju. Nanesite prajmer za senke na kapke, a zatim nanesite providan puder u prahu. Ovo omogućava da se ajlajner "prilepi" za kožu.

Mat korektor može biti od pomoći i za gornje kapke. Nanesite ga u manjoj količini, a njegova mogućnost da se održi u toku dana sprečiće preslikavanje ajlajnera.

Pročitajte još: Na prirodan način do gušćih obrva: Mažite ova ulja

Kombinacija sa senkom je isto dobar izbor. Koristite je preko kapka, pa sve do ivica ajlajnera i u velikoj meri će smanjtii razmazivanje.

Sigurno je da će vam neki od ovih trikova pomoći pri sledećem nanošenju ajlajnera.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas