Oglas
· · Komentari: 0
SAVETI

Svi volimo antilop, ali da li znate kako pravilno da ga održavate?

Postoji 6 sjajnih trikova za održavanje ovog materijala

1614152436_cipele-antilop.png
Foto: Instagram printscreen / Trenton & Heath
Oglas

Ovih 7 sjajnih trikova najlakši su način čišćenja antilop cipela

Da li ste se nekada dvoumili da kupite neki komad odeće ili neki par obuće zbog činjenice da ne znate kako pravilo da ih očistite ili da ih održavate. Jedan od specifičnih materijala jeste antilop. Evo kako pravilno da održavate cipele od antilopa.

Pročitajte još: Čistačica otkrila: Ovaj deo kupatila svi zaboravljamo da očistimo (VIDEO)

Proverite vremensku prognozu

Proizvođači antilop cipela nikada nisu izjavili da one ne mogu da izdrže kišu ili sneg, ali eto, ne mogu. Čak i ako ih napršćete odgovarajućim sprejom, ipak treba izbegavati nošenje cipela od antilopa u vlažnim vremenskim uslovima jer će ih oštetiti i oslabiti materijal.

Naparite ih

Vruća para i četka od semiša dinamičan su dvojac ako treba da ukloniti tragove na cipelama.

Redovno ih četkajte

Pored spreja, preporučuje se i ulaganje u suvu četku od semiša sa finim, prirodnim dlakama od konjske dlake za redovno održavanje i uklanjanje mrlja.

Pročitajte još: 4 jednostavna saveta do ZDRAVIJE KOŽE: Učinite je blistavom

Čuvajte ih na dobro obezbeđenom mestu

Obuću od antilopa ćete najbolje sačuvati ako ih sa posebnom pažnom odlažene na dobro odabranom mestu, jer je to prirodni materija. Odlučite se za vreću od tkanine jer ćete ih tako bolje zaštiti od prašine i oštećenja.

Uložite u komplet za negu antilopa

Skuplji par će zahtevati profesionalnu negu

Ako je potrebno dublje čišćenje ili ako imate posla sa mokrim mrljama, preporučuje se da to prepuste profesionalcima - posebno za vrhunske cipele od semiša. Verovatno ste već uložili mnogo novca za kupovinu, pa je bolje da ne rizikujete veliku grešku zezanjem. Više nego verovatno, profesionalci će moći da pomognu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas