Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЉУБИМЦИ

Већина паса УНИШТАВА КЊИГЕ, а љубимац СЛАВНОГ ПИСЦА их ОБОЖАВА

Најпопуларнији аустралијски писац Маркус Зусак има велику помоћ у кући - пса Арчија.

1602247799_zusakpas.PNG
Фото: Инстаграм/ сцреенсхот маркусзусак
Oglas

Лако је Маркусу Зусаку да пише бестселере када има пса који му помаже!

Шалу на страну, најпозантији аустралијски писац има пса Арчија који ужива да проводи време међу књигама, али и са писцем.

Фото: Yоутубе/ сцреенсхот ТЕДx Талкс

Прочитајте још: Да ли знате шта све ваш ПАС ТРПИ од вас? За почетак, не ГЛЕДАЈТЕ у њега!

Маркус Зусак је у Србији познат по светском бестселеру "Крадљивица књига" који је десет година на листи најпродаванијих књига на свету.

Омиљено Арчијево место је у огромној пишчевој библиотеци.

Зусакове књиге су и међу најпродаванијим књигама на онлајн порталима, а пошто је најчувенија књига добила филмску верзију, Зусак је објавио неколико књига, али су три преведене на српски. Последњи роман "Клејов мост" је управо објавила "Лагуна".

Фото: Инстаграм/ сцреенсхот маркусзусак
Арчи је "пас број 2"

Зусак живи у Сиднеју и у Аустралији је уз пса Арчера провео изолацију.  Зусак Арчија назива "пас број 2", јер је прошле године, после читаве деценије, изгубио првог крзненог љубимца.

Родитељи славног писца нису знали да говоре енглески...

Веровали или не, али родитељи најпопуларнијег и најуспешнијег аустралијског писца нису знали енглески када су се из Немачке преселили у Сиднеј.

Прочитајте још: Јесте ли приметили слово М на челу? Пет разлога зашто су НАРАНЏАСТЕ МАЧКЕ толико посебне

Прочтиајте још: Колико је активности ПОТРЕБНО ЉУБИМЦУ: Једна врста ПАСА се брзо умори, а друга НЕ СМЕ дуго да ТРЧИ

Марк Зусак има и две мачке, али је бели Арчи једини велики љубитељ књига.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas