Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРЕДНОСТИ

МАЊЕ ГРУДИ, ВЕЋИ УЖИТАК: Наука открива 11 предности које ће вас изненадити (ФОТО)

Боље држање и млађи изглед.

1605259810_Depositphotos_20177673_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Мале или велике груди - некима је свеједно, мудрији ће рећи да је најважније да су здраве. У глобалу, као меру мањих груди мушкарци ће рећи да су то оне с величином јединица и двојка, док ће оне с тројком доживети као просечно велике груди, а четворке и петице - велике груди.

Данас се већина грудњака купује зависно од опсега груди укључујући и леђа - од 65 цм, па више од 100 цм, док ознаке А, Б, Ц, Д, Е, Ф и Г - означавају величину корпе.

Научно је доказано да жене са мањим грудима, доживе више ужитка. 

Осим бољег држања и млађег изгледа, студије откривају како жене с мањим грудима више уживају у сексу и по правилу знатно раније уочавају опасне израслине.

 Ових ће вас 11 предности изненадити.

1. Више ужитка у кревету

Упркос томе шта нам се пласира на телевизији и друштвеним мрежама, мале груди доносе велику предност у сексуалном животу. Наиме, студија Универзитета у Бечу показала је како су жене с великим грудима за 24 посто мање осетљиве на подражаје на њима. Будући да имају мање масног ткива, додири су интензивнији и лакше их је стимулисати. Осим тога, студије показују како жене с мањим грудима чешће постижу оргазам.

Прочитајте још: Познати руски психотерапеут открива зашто данашњи бракови пропадају

2. Младолик изглед

У тинејџерском добу мање груди нису нешто с чиме су девојке задовољне, али у каснијој доби и с више искуства и мудрости, њихове предности науче да се цене. Мање груди се повезују са девојачким узрастом, па жене које имају мање груди углавном изгледају млађе, виткије и крхкије - што се сматра и симболом женствености.

3. Гравитација није непријатељ

Током времена груди могу да се спустите и до 13 цм према пупку, али што су оне мање - мањи је ризик и њиховог спуштања. Због тога жене с мањим грудима и у 50-има могу безбрижно да се сунчају у топлессу, а да се притом не осећају како су им груди отишле "јужно". Прсни мишићи лакше придржавају мање груди, а оне су и саме по себи лакше - зато се и боље "држе".

Прочитајте још: Пољубила коња, срушио зид... Ово су НАЈБИЗАРНИЈИ разлози за развод

4. Лакши одабир одеће

Дубоки деколтеи на великим грудима често могу изгледати нападно, па чак и вулгарно, док с мањим грудима и дубок деколте може изгледати софистицирано. Такође, жене с мањим грудима могу да носе и разне хаљине са отворима на леђима које се носе без грудњака, а да се то не примећује као код бујних груди.

5. Одбијају сексистичке мушкарце

Мушкарце којима је главни критеријум за то да ли им је жена привлачна или није раскошно попрсје делују плитко, а то доказује и наука. Студија Универзитета Wестминстер је показала како велике груди преферирају мушкарци израженијих сексистичких ставова, с јасним поделама мушких и женских улога, који жене доживљавају као "мекши пол". 

Прочитајте још: Да ли сте знали? Ово су три женска највећа комплекса

6. А привлаче ситуиране

Према еволуцији, оне са више масног ткива (а управо оно чини груди) на мушкарце делују као жене с већим "залихама" масног ткива, које се чак повезује с доступношћу храни и уопштено ресурсима, показала је студија часописа Псyцхологy Тодаy. Тако жене с већим грудима привлаче сиромашније или мушкарце који више страхују за своју егзистенцију, док су оне с мањим грудима привлачне ситуиранима.

7. Боље држање

Груди, нарочито оне веће, могу бити велики терет жени која их носи. У глобалу жене с већим грудима се већ од периода адолесценције више погрбљују, а како је њихова кичма под већим оптерећењем, све чешће се сусрећу и с боловима у леђима. Управо је та здравствена потешкоћа разлог због којег се бројне жене одлучују на операцију смањења груди.

Прочитајте још: СУОЧИТЕ СЕ са истином! Сауна ТОПИ КИЛОГРАМЕ, али не баш и као теретана!

8. Слобода грудима!

Мањим грудима не требаа толика "подршка" као великим, а није нужно нити да су све време у грудњаку. Осим тога, грудњаци мањих бројева мање се траже, па су и чешће на попусту, а будући да је њихова функција више естетска, већа је и могућност одабира између разних модела.

9. Мањи здравствени ризик

Мање груди заиста могу да спасу живот, а разлог за то је једноставан. Наиме, бројне студије потврђују како жене с мањим попрсјем по правилу раније долазе лекару због сумњивих промена, напросто јер их је лакше приметити него на оним већима.

Прочитајте још: Насушна потреба или спорт: Ипак НИЈЕ ДОБРО оговарати, јер изазива лоша осећања

10. У добром су друштву

Медији често намећу слику сексипила кроз раскошне облине - што укључује и груди. Због тога се преко 80 посто жена у свету славних одлучило на операцију повећања груди, што им омогућује да истовремено буду витке, а имају обдарено попрсје. Ипак, неке од најсексипилнијих жена света нису подлегле том тренду, а и даље су врло секси - од Шарлиз Терон, Натали Портман, Камерон Диаз, Кира Најтли, Кејт Хадсон, Оливија Вајлд...

11. Тренинзи су лакши

Током вежбања груди се, попут сваког меканог ткива, интензивно померају. Код већих груди долази до појаве бола и неугоде, па чак и уз посебно дизајниране спортске грудњаке. Такође, неугодне могу бити и оне вежбе које подразумевају лежање на стомаку.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas