· · Коментари: 0
ЉУБАВ

КОМПРОМИС И ПОДРШКА: Три ствари које прихвата партнер који вас воли

Успешан љубавни однос се дуго изграђује.

1607417118_Depositphotos_319726686_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Успешан љубавни однос захтева компромис. Али степен компромиса, односно равнотеже, који одговара и вама и партнеру, морате одредити сами.

Сигурно се не желите једног јутра пробудити и схватити како сте изгубили године на одустајање од својих циљева и хобија, само како бисте партнеру удовољили.

Прочитајте још: Пољупци утичу на везу, а ево и како!

Управо зато, вам откривамо три ствари, које партер мора прихватити код вас, ако вас искрено воли и цени.

Ако то није случај, време је за озбиљни разговор па и прекид, уколико се не може пронаћи компромис.

Ваши лични циљеви

Наравно, вас двоје сте тим, али и две индивидуе. Неки циљеви су вам заједнички, али ту још увек постоје они који су само ваши, о чему год да се радило. А управо од тих циљева не бисте никада смели да одустанете нити партнер има право то да тражи од вас. Сви заслужујемо партнера, који ће нас подржавати у свему.

Прочитајте још: ПРАВИЛО које гарантовано СПАШАВА ВЕЗУ ОД РАСКИДА

Фото: Депозит

Ваша слика о себи

Ви сте заједно, зато што сте се заљубили у оно што једно и друго представљате, зар не? Па зашто партнер вас упорно покушава да промени? Било да је у питању ваш изглед, стил облачења, посао, политичка или верска уверења, начин живота и слично, то су одлуке које морате донети сами. Другим речима, ако и желите да мењате нешто на себи - то мора бити ваша идеја. Ако вас партнер жели мењати, онда морате поставити питање који су његови мотиви.

Прочитајте још: ИСТИНА ИЛИ ЛАЖ: Жене НАМЕРНО подстичу љубомору?

Ваши пријатељи

Ниједан партнер, ма колико год он добар био, не може да заменити све остале људе у вашем животу. Ваши пријатељи су ту били и пре њега, па нема разлога да их сада пустите из свог живота, када је партнер дошао.  

Дружење с другим драгим људима, заправо вас може учинити бољом партнерком. Здрава пријатељства смањују стрес и подстичу самопоуздање, тако да можете бити у најбољем издању, када сте с партнером.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.