· · Коментари: 0
ПРАЗНИЦИ

Још нисте окитили ЈЕЛКУ? Знајте да су ОВЕ БОЈЕ хит празника

Ове године, као ниједне раније, везани смо за кућу, а тако ће бити и у новогодишњој ноћи.

1608289628_Depositphotos_383280668_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Међутим, то није разлог да празнични гламур, у свом потпуном сјају, не унесемо у наш дом, чинећи га свечанијим и веселијим.

Краљевска, златна, и свечана бела, боје су које овог пута доминирају уређењем простора, а када уз њих додате помало зелене у виду гранчице од јелке или венчића, добићете пун ефекат.

Прочитајте још: Решите се отпадака! Ево које ствари морате ИЗБАЦИТИ ИЗ КУЋЕ до уласка у НОВУ ГОДИНУ

Посебан акценат је на детаљима, које, уз мало труда и креативности, можете сами направити.

Фото: Депозит

Узмите две обичне стаклене чаше, обавијте их златном траком, напуните малим шишаркама, боровим иглицама и жировима, па у њих ставите свеће у златној боји. Направићете веома декоративан сет који можете ставити на златасти, дрвени послужавник.

Хит су свечана бела и краљевски златна боја.

Украсне свеће су незаобилазни детаљ, било да их је више у свећњаку, било да својим пламеном зраче из дрвене кућице, управо за њих дизајниране, или стоје саме на танком подметачу.

Прочитајте још: Волите ЈАКЕ БОЈЕ, али ОВА ГРЕШКА у уређењу дома може да направи ХАОС

Веома занимљиву врсту расвете добићете када лед лампице ставите у стаклене флаше и тако буду једини извор светлости у просторији. Ако светлеће лампице окачите на плафон и пустите да, висећи на гајтанима, покрију део зида, створићете утисак као да златне пахуље непрестано падају са неба, баш у вашем дому.

Идеја Фото: Депозитт
Немојте робовати навикама, будите креативни!

Сличан доживљај, али са новогодишњим украсним куглама, имаћете када их најлон концем окачите на две гране, које су, сребрнобелим нитима закачене за плафон.

Потрудите се и да украси за јелку буду златне и беле боје, а са облицима се поиграјте, без ограничења.

Прочитајте још: 8 СТВАРИ које професионални организатори никада не би избацили из куће

Уз то, малене зелене гране ставите у вазу за цвеће, окитите их минијатурним куглама и уживајте у погледу на сваки део вашег “златног” дома.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.