Oglas
· · Komentari: 0
PRAZNICI

Još niste okitili JELKU? Znajte da su OVE BOJE hit praznika

Ove godine, kao nijedne ranije, vezani smo za kuću, a tako će biti i u novogodišnjoj noći.

1608289628_Depositphotos_383280668_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Međutim, to nije razlog da praznični glamur, u svom potpunom sjaju, ne unesemo u naš dom, čineći ga svečanijim i veselijim.

Kraljevska, zlatna, i svečana bela, boje su koje ovog puta dominiraju uređenjem prostora, a kada uz njih dodate pomalo zelene u vidu grančice od jelke ili venčića, dobićete pun efekat.

Pročitajte još: Rešite se otpadaka! Evo koje stvari morate IZBACITI IZ KUĆE do ulaska u NOVU GODINU

Poseban akcenat je na detaljima, koje, uz malo truda i kreativnosti, možete sami napraviti.

Foto: Depozit

Uzmite dve obične staklene čaše, obavijte ih zlatnom trakom, napunite malim šišarkama, borovim iglicama i žirovima, pa u njih stavite sveće u zlatnoj boji. Napravićete veoma dekorativan set koji možete staviti na zlatasti, drveni poslužavnik.

Hit su svečana bela i kraljevski zlatna boja.

Ukrasne sveće su nezaobilazni detalj, bilo da ih je više u svećnjaku, bilo da svojim plamenom zrače iz drvene kućice, upravo za njih dizajnirane, ili stoje same na tankom podmetaču.

Pročitajte još: Volite JAKE BOJE, ali OVA GREŠKA u uređenju doma može da napravi HAOS

Veoma zanimljivu vrstu rasvete dobićete kada led lampice stavite u staklene flaše i tako budu jedini izvor svetlosti u prostoriji. Ako svetleće lampice okačite na plafon i pustite da, viseći na gajtanima, pokriju deo zida, stvorićete utisak kao da zlatne pahulje neprestano padaju sa neba, baš u vašem domu.

Ideja Foto: Depozitt
Nemojte robovati navikama, budite kreativni!

Sličan doživljaj, ali sa novogodišnjim ukrasnim kuglama, imaćete kada ih najlon koncem okačite na dve grane, koje su, srebrnobelim nitima zakačene za plafon.

Potrudite se i da ukrasi za jelku budu zlatne i bele boje, a sa oblicima se poigrajte, bez ograničenja.

Pročitajte još: 8 STVARI koje profesionalni organizatori nikada ne bi izbacili iz kuće

Uz to, malene zelene grane stavite u vazu za cveće, okitite ih minijaturnim kuglama i uživajte u pogledu na svaki deo vašeg “zlatnog” doma.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas