Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ЖИВОТ ПОЗНАТИХ

Ово је ПРВИ МУЖ Верице Ракочевић: "Увек сам волела МЛАЂЕ, старији мушкарци су ожењени својим КАРИЈЕРАМА" (ФОТО)

Боран Караман, први муж креаторке Верице Ракочевић, није познат јавности.

1621239114_vr1.JPG
Oglas

Наша позната креаторка била је у браку три пута, а како је једном приликом истакла, волела је сваког свог мужа. Ипак, први којем је рекла судбоносно "да" био је бизнисмен Боран Караман, о којем се мало зна.

Боран је некада био стјуарт ЈАТ-а, а данас живи и ради у Лондону, где је директор једне британске компаније.

Прочитајте још: Верица Ракочевић открила тајну младалачког изгледа: "Не осећам се као да имам 73 године"

Поред Елене Караман, коју је добио са креаторком, Боран има и сина Доријана из другог брака.

Фото: Принтскрин/Фејсбук

Интересантно је то да је Боран такоће био млађи од Верице јер, како је и сама својевремено признала, одувек су је привлачили мушкарци који су млађи.

За разлику од садашњег 35 година млађег мужа Вељка, Верица је од Борана старија годину дана.

- Не стидим се да признам да сам увек била са мушкарцима млађим од себе. Озбиљнији, старији мушкарци ожењени су својим каријерама. Мушкарац мора да буде и лидер и ауторитет. А бити ауторитет другом ауторитету јако је тешко. Зато се нисам интересовала за старије, нити они за мене. Од првог мужа старија сам годину дана, од другог пет, а од једног мог мушкарца 15 година. Мој млади дух не признаје стереотипе - рекла је тада креаторка, која је са својим првим супругом остала у добрим односима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas