· · Komentari: 1
ŽIVOT POZNATIH

Ovo je PRVI MUŽ Verice Rakočević: "Uvek sam volela MLAĐE, stariji muškarci su oženjeni svojim KARIJERAMA" (FOTO)

Boran Karaman, prvi muž kreatorke Verice Rakočević, nije poznat javnosti.

1621239114_vr1.JPG

Naša poznata kreatorka bila je u braku tri puta, a kako je jednom prilikom istakla, volela je svakog svog muža. Ipak, prvi kojem je rekla sudbonosno "da" bio je biznismen Boran Karaman, o kojem se malo zna.

Boran je nekada bio stjuart JAT-a, a danas živi i radi u Londonu, gde je direktor jedne britanske kompanije.

Pročitajte još: Verica Rakočević otkrila tajnu mladalačkog izgleda: "Ne osećam se kao da imam 73 godine"

Pored Elene Karaman, koju je dobio sa kreatorkom, Boran ima i sina Dorijana iz drugog braka.

Foto: Printskrin/Fejsbuk

Interesantno je to da je Boran takoće bio mlađi od Verice jer, kako je i sama svojevremeno priznala, oduvek su je privlačili muškarci koji su mlađi.

Za razliku od sadašnjeg 35 godina mlađeg muža Veljka, Verica je od Borana starija godinu dana.

- Ne stidim se da priznam da sam uvek bila sa muškarcima mlađim od sebe. Ozbiljniji, stariji muškarci oženjeni su svojim karijerama. Muškarac mora da bude i lider i autoritet. A biti autoritet drugom autoritetu jako je teško. Zato se nisam interesovala za starije, niti oni za mene. Od prvog muža starija sam godinu dana, od drugog pet, a od jednog mog muškarca 15 godina. Moj mladi duh ne priznaje stereotipe - rekla je tada kreatorka, koja je sa svojim prvim suprugom ostala u dobrim odnosima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.