Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
"БЕНИФЕР"

МАСКЕ СУ ПАЛЕ! Џенифер и Бен ухваћени заједно: Оно што је носио на руци говори све! (ФОТО/ВИДЕО)

Бен Афлек ухваћен како носи ручни сат из 2002. године који му је поклонила Џенифер Лопез.

1621936270_pjimage--4-.jpg
ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ јло/бенаффлецк
Oglas

Како изгледа, њихова љубав се поново разгорела, па су тако ухваћени како заједно иду у теретану у Мајамију, у понедељак.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sn_magazin (@sn_magazines)

Гласине да је овај славни пар из прошлости, звани "Бенифер", поново заједно, довеле су до хаоса на друштвеним мрежама и фанови Џенифер и Бена су одушевљени. 

Прочитајте још: Принц Хари открио које су биле ПРВЕ РЕЧИ малог Арчија: "То је најслађа ствар, која ме у исто време растужује" (ВИДЕО)

Током викенда, чинило се да је Бен ископао из заборављених кутија стари знак љубави и пажње. Ради се о сребрном сату, препознатљивог изгледа са својим крупним ланцем, који је пре две деценије добио на поклон од Џенифер. Чинило се да је то исти сат који је Бен носио у музичком споту, за песму "Џени фром д блок".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gloria ♡ (@gloriajlover)

Познато је да је глумац често носио овај сат током њихове романтичне везе почетком 2000-их.

У понедељак, пар је ухваћен како заједно иде у теретану и делује да више не могу никога да преваре да се ту нешто дешава.

Ј Ло се потрудила да изгледа савршено у затегнутим, љубичастим хеланкама.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mehran‌ (@meh.del)

Присутни у теретани тврде да су Џенифер и Бен били расположени и разиграни током целог боравка у теретани.

- Чак су се пољубили на поду и били су међусобно супер разиграни између серија вежби - наводи очевидац.

Прочитајте још: "Како није СРАМОТА" ваше ћерке?" Рођендан Митровићеве супруге пао у сенку због понашања наследница! НАКИТ слављенице оставља без даха! (ВИДЕО)

Варнице између њих су се први пут појавиле на сету филма Гигли из 2002. године. Планирали су да се венчају наредне године, али су одложили венчање. Већ 2004. је уследио раскид, јер су се емоције охладиле, како су тада наводили.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas