Oglas
· · Komentari: 0
"BENIFER"

MASKE SU PALE! Dženifer i Ben uhvaćeni zajedno: Ono što je nosio na ruci govori sve! (FOTO/VIDEO)

Ben Aflek uhvaćen kako nosi ručni sat iz 2002. godine koji mu je poklonila Dženifer Lopez.

1621936270_pjimage--4-.jpg
FOTO: Printskrin/ Instagram/ jlo/benaffleck
Oglas

Kako izgleda, njihova ljubav se ponovo razgorela, pa su tako uhvaćeni kako zajedno idu u teretanu u Majamiju, u ponedeljak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sn_magazin (@sn_magazines)

Glasine da je ovaj slavni par iz prošlosti, zvani "Benifer", ponovo zajedno, dovele su do haosa na društvenim mrežama i fanovi Dženifer i Bena su oduševljeni. 

Pročitajte još: Princ Hari otkrio koje su bile PRVE REČI malog Arčija: "To je najslađa stvar, koja me u isto vreme rastužuje" (VIDEO)

Tokom vikenda, činilo se da je Ben iskopao iz zaboravljenih kutija stari znak ljubavi i pažnje. Radi se o srebrnom satu, prepoznatljivog izgleda sa svojim krupnim lancem, koji je pre dve decenije dobio na poklon od Dženifer. Činilo se da je to isti sat koji je Ben nosio u muzičkom spotu, za pesmu "Dženi from d blok".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gloria ♡ (@gloriajlover)

Poznato je da je glumac često nosio ovaj sat tokom njihove romantične veze početkom 2000-ih.

U ponedeljak, par je uhvaćen kako zajedno ide u teretanu i deluje da više ne mogu nikoga da prevare da se tu nešto dešava.

J Lo se potrudila da izgleda savršeno u zategnutim, ljubičastim helankama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mehran‌ (@meh.del)

Prisutni u teretani tvrde da su Dženifer i Ben bili raspoloženi i razigrani tokom celog boravka u teretani.

- Čak su se poljubili na podu i bili su međusobno super razigrani između serija vežbi - navodi očevidac.

Pročitajte još: "Kako nije SRAMOTA" vaše ćerke?" Rođendan Mitrovićeve supruge pao u senku zbog ponašanja naslednica! NAKIT slavljenice ostavlja bez daha! (VIDEO)

Varnice između njih su se prvi put pojavile na setu filma Gigli iz 2002. godine. Planirali su da se venčaju naredne godine, ali su odložili venčanje. Već 2004. je usledio raskid, jer su se emocije ohladile, kako su tada navodili.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas