· · Коментари: 2
Све ПРШТИ од ЛУКСУЗА!

"Како није СРАМОТА" ваше ћерке?" Рођендан Митровићеве супруге пао у сенку због понашања наследница! НАКИТ слављенице оставља без даха! (ВИДЕО)

Милица Митровић направила је интимно славље за породицу поводом 50 - ог рођендана. Како је то изгледало погледајте у тексту.

1621249580_pjimage--1-.jpg

Милица Митровић, жена власника Пинка, Жељка Митровића, поделила је на свом Инстаграм профилу како ужива на јахти са породицом у опуштеном дружењу.

Прочитајте још: Како сада изгледа МИЛКА ФОРЦАН? Повукла се из јавности пре 10 година, а фотографије на Инстаграму откривају и шта ради (ФОТО)

Док Милица снима, у позадини се чије песма Френка Синатре и видимо раскошну цветну декорацију и упаљене свеће, што је допринело слављеничкој атмосфери. Послужење и торта су изгледали врхунски и потрудили су се око сваког детаља.

Милица је као рођендански поклон од породице добила сет скупоценог накита.

Ћерка Кристина је у загрљају свој дечка, сина руског милионера и обоје су опуштени и уживају уз музику. Дечко је запалио и скупоцени томпус и све време се смешка, баш као и Кристина која је у неком тренутку кренула да прави селфи.

Прочитајте још: Ћерка Милке Форцан је права ЛЕПОТИЦА, а ево шта јој је ПРВИ ПОСАО након факултета! (ФОТО)

Друга ћерка седи у крилу свог дечка и све време се љубе, што су неки пратиоци оценили као непристојно понашање пред родитељима. 

Неки од коментара: Јел ова деца стварно немају толико укуса? Како није срамота вашу ћерку да се мази са дечком пред мајком и оцем и још је дечко удара по гузи (срамота)...

На крају, Милица је ухватила и свог супруга жељка како грицка послужење и ђуска уз музику.

Милица је уживала у својој вечери и поделила је фотографију страсног пољупца са својим супругом.

На крају, похвалила се и скупоценим накитом који је добила од породице.

Прочитајте још: АНАСТАСИЈА ископирала КСЕНИЈУ из Ураганки! Којој боље стоји ОВА фризура?

Уз фотографију на којој позира са скупим комплетом огрлице и прстена, написала је: Мој мужић,Андреа и Кристина ме увек изненаде за рођендан, рекла сам им да не претерују са поклоном али не вреди!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ    

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.