Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТЕСТ ЛИЧНОСТИ

Да ли сте опуштен или критички настројен тип особе зависи од ЖИВОТИЊЕ коју сте прво уочили на овој слици (ФОТО)

Решите овај занимљив тест личности.

1633096804_10000konj.png
Фото: Принтскрин
Oglas

Многе научне студије су показале да људи различито тумаче оно што виде у зависности од своје личности. Очи виде све, али мозак прво бира оно што вам је најважније, и у томе се у највећој мери огледа ваш карактер.

Тестови личности засновани на оптичким илузијама и тумачењу облика на сликама користе се у психологији од давнина, а овај занимљив сликовни тест откриће каквом типу особе припадате.

Прочитајте још: Шта вам говори ИНТУИЦИЈА: Који вас је ЛЕПТИР прво привукао?

Погледајте слику и у тексту испод пронађите решење за животињу коју сте прво уочили.

Фото: Принтскрин

ЖАБА

Већина људи прво види жабу, а ако сте и ви у овој групи, то значи да сте отворена особа која која не воли да компликује живот. За вас важи она стара изрека "што на ум, то на друм".

Трудите се да будете искрени и директни у односу према другима, без обзира на последице. Људи вас доживљајвају као неког у кога се могу поуздати, особу од поверења, и што је најважније особу од речи. Не служите се триковима, не постоји "задња мисао" у вашим поступцима и због тога вас људи цене.

КОЊ

Мањи је број људи који на први поглед на овој слици виде коња, а ако сте и ви међу њима, онда сте врло интелигентна особа, изражено аналитчког ума. Ове особе ретко доживљавају ствари на начин на који их други виде.

Имају критички став према свему, не верују ауторитетима и радије ће на основу свог искуства и промишљања донети закључке, него да усвоје мишљење и ставове других.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas