· · Коментари: 0
НОВАЦ

Кинеско веровање вековима старо: Нацртајте овај СИМБОЛ на папиру, и држите га у новчанику како бисте привукли ПАРЕ

Направите своју амајлију која ће вам привући новац.

1635847246_euros-gf58555ebb_1920.jpg
Фото: Пиксабеј

Постоје разни талисмани за које се верује да привлаче новац, као што су кристали за обиље, кинески новчићи у фенг шуију или фигура жабе која према кинеској традицији доноси прилив новца у дом.

Поред ових предмета, постоји и један симбол који вековима важи за нешто позитивно и моћно - реч је о знаку бесконачности.

Прочитајте још: Женска торба која привлачи НОВАЦ: Организујте је на овај начин, и привући ћете ИЗОБИЉЕ

Симбол бесконачности је један од најстаријих симбола који се користи се у многим културама. Сматра се да доноси позитиван подстицај на енергију, а посебно значење има када га носите као привезак на наруквици или црвеном концу.

Овај симбол се користи за хармонију и равнотежу, а повезан је и са бројем осам који симболизује богатство и просперитет.

Према фенг шуи стручњацима, симбол бесконачности је у стању да позитивно утиче на сваки простор у коме ће се налазити.

Фото: Пиксабеј

Како да привучете паре?

Постоји симболика да овај знак треба нацртати на комадићу папира и носити га у новчанику како би привукао енергију обиља и прилив новца.

Можете га украсити, насцртати омиљеном бојом или му дати свој лични печат.

Ако често цртате овај знак у свом планеру или роковнику то може довести до успеха, а уколико га истакнете у спаваћој соби ојачаће енергију љубави између партнера.

Фото: Пиксабеј

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.