Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ХОЛИВУД

Четири месеца након порођаја Гал Гадот ОДУШЕВИЛА заводљивом и смелом ХАЉИНОМ на црвеном тепиху (ФОТО)

Глумица је мамила уздахе на премијери новог Нетфликсовог филма у Лос Анђелесу.

1636188423_profimedia-0641602928.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Гал Гадот, израелска глумица и бивша мисица која је одушевила Холувуд улогом "Чудесне жене", постала је мајка по трећи пут ове године у јулу, када је на свет донела девојчицу Данијелу.

Скоро четири месеца након порођаја, лепа глумица се појавила на премијери новог Нетфликсовог филма "Red Notice" у Лос Анђелесу, и позирала са колегама на црвеном тепиху.

Прочитајте још: Породила се Гал Гадот: Холивудска глумица ћерки дала БИБЛИЈСКО име које има јако значење (ФОТО)

За ову гламурозну прилику, глумица се одлучила за смелу и заводљиву црвену хаљину са шљокицама, која има дубок деколте и шлиц са десне стране.

Свој стајлинг за чисту десетку бивша мис Израела употпунила је елегантном зализаном боб фризуром, дискретним накитом и златним сандалама са танким каишчићима и високом потпетицом.

Фото: Профимедиа

Подсетимо, Гал Гадот је годинама у срећном браку с израелским предузетником Јароном Варсаном, а упознали су се 2006. године преко заједничког пријатеља на забави у израелској пустињи. Глумица је својевремено изјавила да се одмах заљубила у свог мужа и да је знала да је Јарон "онај прави".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

Након две године забављања, венчали су се у септембру 2008. године, у великом конгресном центру у Тел Авиву. Данас живе на релацији Израел-Америка, и поносни су родитељи три ћерке, Маје, Алме и Данијеле.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas