Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Бако, добро је да те више не боли! Чувај ме са неба": Потресне речи унуке Мериме Његомир сламају срца

Певачица Мерима Његомир сахрањена је сахрањена је у уторак, 23. новембра, у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду, а испратили су је многобројне колеге, пријатељи и родбина.

1637915712_merima.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Љубица, ћерка Мериме Његомир, поделила је на Инстаграму детаље потресног разговора са својом наследницом, а певачицином унуком.

Прочитајте још: Потресне речи супруге ПРЕМИНУЛЕ ЗВЕЗДЕ ГРАНДА кидају срца: "Милион пута се сломи срце да би постало цело..."

Љубица је открила да и малена тешко подноси смрт своје баке.

- Данас ми је Соња рекла: "Мама, много сам тужна што нема више Баки. Много, много, многоали ми је драго што је више ништа не боли. И она мене сад чува са неба - написала је Љубица на званичном Инстаграм профилу породичне посластичарнице.

Мерима је била веома везана за своју унуку. Многи су говорили да Соња неодољиво подсећа на своју баку, а једном приликом је чак и сама певачица то прокоментарисала:

- Наравно да ми је драго када кажу да она ликом подсећа на мене, али као сва деца, тако је и она покупила најлепше особине својих родитеља. Соња је веома мирна, а највише воли да ме слуша док јој певам, тада је посебно сконцентрисана. Кад год сам у прилици, слободно време користим да будем са Филипом и Соњом или да их бар накратко видим и да се помазимо. Рекла бих да је то моја основна улога - рекла је пре шест година Мерима.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas