Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

БИВШЕ ЉУБАВИ: Катарина Радивојевић волела ОВА ДВА господина, а њихове жене ЗНАЈУ СВИ (ФОТО)

Љубавни живот Катарине Радивојевић, годинама је био у центру пажње јавности.

1639072033_966833_katarina-radivojevic_ff.jpg
Фото: Принтскрин
Oglas

Глумица Катарина радивојевић важи за праву лепотицу и једну од наших најлепших звезда. Многи се питају како то да тако лепа и паметна жена није имала среће у љубави.

Глумица данас пуном паром ради на каријери, па тако имамо прилику да је гледамо у "Нечистој крви". За љубав, како се чини, има времена. А са ким се глумица забављала у прошлости, прочитајте испод.

Љубавни крахови

Да ли сте знали да је пре Северине, Игор којић волео управо Катарину? Управо након краха њихове љубави, Игор је стао на "луди" камен са познатом хрватском певачицом.

Исти, можда и болнији сценарио, приредио јој је њен тадашњи дечко Видоје Ристовић, који је, како се својевремено писало због везе са Катарином окончао претходни брак из кога има дете.

Глумица није на сав глас причала о овој љубави, али је није ни крила, па је тако сама потврдила вести о краху везе.

Прочитајте још: Сећамо га се као Попаре: Чувени глумац УМРО ОГОРЧЕН, на сахрану му дошло само двоје колега

- Тачно је да Видоје и ја више нисмо заједно и да је нашој вези пресудила даљина — рекла је Катарина за Хелло, уз опаску да су највеће несугласице у вези почеле у време њеног недавног боравка у Русији, где је снимила филм и серију "Викторија".

Видоје се наиме забављао са тада веома популарном Катарином, а онда је уследио крах љубави. Недуго затим, Видоје је на руку лепе Николине Пишек ставио веренички прстен.

Видоје и Николина венчали су се у Монте Карлу, а интимна свадба коштала је око пола милиона евра, а као круна љубави нешто касније родила се ћеркица Уна.

Пре ових веза, Катарина је волела бизнисмена Вука Мишковића, који је родом из Подгорице, а живео је и радио у Милану. Маркантни Црногорац један је од ретких који су успели да привуку пажњу једне од најлепших српских глумица, што је она и потврдила.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas