Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Преминуо је на данашњи дан пре ТРИ ГОДИНЕ: Овај глумац био је ПРВА ЉУБАВ Секе Саблић (ФОТО)

Глумица Сека Саблић никада није волела да прича о свом приватном животу, због чега не чуди чињеница што мало ко зна да јој је један колега био прва љубав.

1639423704_seka.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/RTS Kulturno-umetnički program - Zvanični kanal
Oglas

Наиме, како се писало, по завршетку академије, Божидар Стошић и Јелисавета Сека Саблић су започели љубавну романсу. Међутим, њихова веза није потрајала, али је глумица увек имала само речи хвале за свог колегу и бившу љубав.

- Деца су га обожавала као "Болета из бурета" у време емитовања емисије "Хиљаду зашто". Био је њихов херој и истинска звезда. Данас је све то нестало. Нема више данас таквих глумаца за децу. Целог живота је био посвећен глуми и свом послу - истакла је Сека.

Прочитајте још: Заљубили су се у Лондону, и због ње познати РЕДИТЕЉ више није вегетаријанац: Ово је МУЖ Бранке Катић (ФОТО)

Божидар Стошић многе је засмејавао својим улогама, али пред крај живота, како је Сека тада изјавила, никоме није рекао да је болестан.

Умро је на данашњи дан у пре три године, у 82. години, а свој живот посветио је глуми.

- Много ми је жао. Он је био као глумац и човек једно време веома присутан у мом животу. Играли смо годинама заједно Филумену Мартурано. Нисам знала да је болестан - изјавила је тада Сека Саблић.

Фото:Принтскрин/Јутјуб/FugaStudio

Подсетимо, Божидар Боле Стошић преминуо је 13. децембра 2018. године у болници у Београду у 82. години после дуге и тешке болести.

Каријеру дугу више од пола века почео је као "Боле из бурета" у дечјој емисији “Хиљаду зашто”, а последњи пут на сцени је заиграо у мјузиклу “Фантом из опере” у свом Позоришту на Теразијама.

Фото:Принтскрин/Јутјуб/Ras Televizija

У каријери је одиграо велики број представа, имао је много филмских улога, а прославио се и у серијама "Породично благо" и "Срећни људи".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas