Oglas
· · Komentari: 0
POZNATI

Preminuo je na današnji dan pre TRI GODINE: Ovaj glumac bio je PRVA LJUBAV Seke Sablić (FOTO)

Glumica Seka Sablić nikada nije volela da priča o svom privatnom životu, zbog čega ne čudi činjenica što malo ko zna da joj je jedan kolega bio prva ljubav.

1639423704_seka.png
Foto: Printskrin/Jutjub/RTS Kulturno-umetnički program - Zvanični kanal
Oglas

Naime, kako se pisalo, po završetku akademije, Božidar Stošić i Jelisaveta Seka Sablić su započeli ljubavnu romansu. Međutim, njihova veza nije potrajala, ali je glumica uvek imala samo reči hvale za svog kolegu i bivšu ljubav.

- Deca su ga obožavala kao "Boleta iz bureta" u vreme emitovanja emisije "Hiljadu zašto". Bio je njihov heroj i istinska zvezda. Danas je sve to nestalo. Nema više danas takvih glumaca za decu. Celog života je bio posvećen glumi i svom poslu - istakla je Seka.

Pročitajte još: Zaljubili su se u Londonu, i zbog nje poznati REDITELJ više nije vegetarijanac: Ovo je MUŽ Branke Katić (FOTO)

Božidar Stošić mnoge je zasmejavao svojim ulogama, ali pred kraj života, kako je Seka tada izjavila, nikome nije rekao da je bolestan.

Umro je na današnji dan u pre tri godine, u 82. godini, a svoj život posvetio je glumi.

- Mnogo mi je žao. On je bio kao glumac i čovek jedno vreme veoma prisutan u mom životu. Igrali smo godinama zajedno Filumenu Marturano. Nisam znala da je bolestan - izjavila je tada Seka Sablić.

Foto:Printskrin/Jutjub/FugaStudio

Podsetimo, Božidar Bole Stošić preminuo je 13. decembra 2018. godine u bolnici u Beogradu u 82. godini posle duge i teške bolesti.

Karijeru dugu više od pola veka počeo je kao "Bole iz bureta" u dečjoj emisiji “Hiljadu zašto”, a poslednji put na sceni je zaigrao u mjuziklu “Fantom iz opere” u svom Pozorištu na Terazijama.

Foto:Printskrin/Jutjub/Ras Televizija

U karijeri je odigrao veliki broj predstava, imao je mnogo filmskih uloga, a proslavio se i u serijama "Porodično blago" i "Srećni ljudi".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas