Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НОВОГОДИШЊА ГРОЗНИЦА

Њене јелке су права РЕМЕК-ДЕЛА: Ово је прича о мами која је ЉУБАВ ПРЕМА НОВОЈ ГОДИНИ претворила у БИЗНИС (ФОТО/ВИДЕО)

Алана је професионални декоратер јелки, а њен мали бизнис полако се претвара у озбиљну причу.

1639559044_pjimage--1-.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/данцеранддасхер
Oglas

Алана је мајка двоје деце, која живи у Сиднеју, у Аустралији. Њено омиљено доба је зима, јер је тада време Божића и новогодишњих празника.

Пре пар година дошла је на идеју да отвори Инстаграм профил, на којем ће објављивати слике украшених јелки и новогодишње декорације. Временом је отворила и агенцију, запослила девојке које јој помажу, и сада има цео тим који новогодишње празнике доноси на магичан и несвакидашњи начин.

Прочитајте још: ЕКСПЛОЗИЈА ГЛАМУРА: Јелена Карлеуша направила праву ШУМСКУ БАЈКУ у дому са новогодишњом декорацијом (ФОТО/ВИДЕО)

Јелке које она украси су уникатне и другачије, било да се ради о мањим јелкама, или оним високим преко два метра. Од сваке јелке Алана направи уметничко дело.

На њеној Инстаграм страници која се зове "Данцер анд Дасхер", налазе се јелке какве сигурно ниге нисте имали прилике да видите.

Поред класичних црвено-златних божићних декорација, Алана ослисли и оне другачије - шарене, цветне, луксузне, романтичне, али и "слатке".

 

"Увек сам волела Божић, посебно божићне јелке, па сам одлучила да направим "Данцер анд Дасхер". Желела сам да се изразим и да поделим са својим пратиоцима узбуђење и опседнутост коју осећам када су новогодишње и божићне ситнице у питању, и да укажем на то колико је важно стварање магичног амбијента током најсвечанијег доба године", написала је Алана на свом сајту. ⁣

О томе да јој посао који је почела из хобија и велике љубави и те како добро иде, говори чињеница да се на њеном сајту већ сада букирају услуке декорације за 2023. годину.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas