Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Виктора Савића сви знате, а ево како изгледа његов тата који се први пут у СЕДМОЈ деценији опробао као глумац (ФОТО)

Отац засенио сина

1649923140_viktor-savic.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/РТС
Oglas

Виктор Савић, важи за једног од популарнијих глумаца код нас. Веома је активан када су у питању филмови, серије, али и позоришта. 

Прочитајте још: Анастасија Ражнатовић у вези са познатим фубалером? Ево који детаљ их је одао (ФОТО)

Ипак, мало ко зна ко је тата нашег младог глумца. Иако се не бави глумом, често смо га виђали на телевизији. Јован Лоле Савић, оснивач је блуз бенда "Зона Б", а оно што је занимљиво је и то да се по први пут у 62. години опроба и у бранши свог сина. 

Наиме Лоле је случајно добио улогу у једној од најгледанијих домаћих серија "Пет", иако је првобитно на разговор био позван Виктор Савић:

Фото: Yоутубе Принтсцреен

- Мени је било чудно. Звали су ме, екипа и редитељ, на разговор, и причали су ми пола сата о томе ко је главна глумица и како постоји лик у серији који има 65 година. Ништа ми није било јасно – нити сам женско, нити имам 65 година. Онда ми је редитељ рекао да жели да Јован игра у серији и показао ми слику из Јутарњег програма РТС-а где је видео мог оца да гостује. Случајно је дошло до тога да је то мој тата. Онда је после написао улогу за мене - рекао је Виктор Савић у "београдској хроници" на РТС-у.

Фото: Принтсцреен yоутубе

Јован је у пензији и заједно са својим бендом наступа по клубовима. Виктор је веома поносан на оца који се показао, као показао као озбиљан глумац:

Фото: Принтсцреен РТС

- Пролазили смо наравно заједно кроз текст. Он је то бубао, а ја сам му рекао да с тим мора да прекине, и да не треба да прави неки лик од себе, већ да све прилагоди свом говору. Онда је он то учинио и оприродио је сваку своју реченицу - рекао је Виктор који у серији "Пет" игра припадника Противтерористичких јединица који ради на аеродрому.

Прочитајте још: Сви су га обожавали као ПЕРХАНА у филму "Дом за вешање", а сада су испливали детаљи његове ТРАГИЧНЕ смрти

- Мој лик улази у једну причу коју ремети, а пола главних ликова у серији не зна ни ко сам ја нити ћемо се срести. Ја у ствари решавам један свој приватни проблем преко њихових леђа - закључио је Виктор Савић.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas