Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Постала је ТВ звезда са само 7 година, а са 20 су је сачекали проблеми: Селена Гомез о борби са анксиозношћу, психозом и депресијом

Селена Гомез се нада да ће њен искрени нови документарац, "Моје мисли и ја", помоћи другим људима да причају о својим искуствима са менталним здрављем породици и пријатељима

1670755411_profimedia-0735075725.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Глумица и певачица је била изузетно отворена о својој борби са анксиозношћу и депресијом у протеклих шест година. Сада жели да њен искрени нови документарац помогне другим људима да проговоре. Објашњавајући зашто је одлучила да оголи своју борбу и бурну везу са славом у филму "Селена Гомез: Моје мисли и ја", певачица каже да је желела да образује младе људе о важности давања приоритета сопственом менталном здрављу.

Прочијате још: Кетрин Зита Џоунс: Први пут СА СИНОМ на премијери, у усклађеним бојама (ВИДЕО)

- Мислим да ме је неко заправо питао да ли се осећам као да сам урадила превише. И нећу да лажем, можда је било неколико тренутака које је било страшно понудити. Али у исто време, ако нешто одузмете од овога, надам се да људи разумеју да је моја сврха овде требало да буде веза. Искористила сам себе као жртву да би људи имали тешке разговоре. Али и ја ћу сада да се увучем у рупу неколико месеци, да ме неко време нико не види - искрена је Селена у разговору са страним медијима, преноси Миррор.

Селена је свој пут до славе започела са само седам година, када се појавили у телевизијској емисији за децу. Са 15 година је добила главну улогу у Дизнијевој серији "Чаробњаци са Вејверли Плејса", а следеће године је потписала уговор са Холивуд рекордсом.

Радећи под том издавачком кућом, Селена је објавила три албума. Крајем 2010. када је имала 18 година почела је да излази са поп звездом Џастином Бибером. Њихова љубавна веза трајала је чак осам година.

Прочитајте још: Тејлор Свифт режирати свој први дугометражни филм: "Она је уметник који се појављује једном у генерацијИ"

Када се чинило да је све у најбољем реду, Селенино тело ипак није могло да издржи мноштво наступа и професионалних обавеза. Тако јој је 2014. године дијагностификована аутоимуна болест - лупус. Отказала је остатак концерата како би се фокусирала на своје ментално здравље.

У изјави објављеној у то време, она је рекла да пати од напада панике и депресије. У лето 2017. године, компликације од лупуса довеле су до тога да јој је урађена трансплантација бубрега. Бубрег јој је дала другарица, такође глумица Франсија Раис. Следеће године, у мају 2018, Селена је ставила тачку на везу са Џастином.

Пет месеци касније, певачица је примљена у психијатријску болницу и дијагностикован јој је биполарни поремећај.

Прочитајте још: Зое Салдана на премијери наставка једног од НАЈГЛЕДАНИЈИХ ФИЛМОВА: ГЛАМУРОЗНА и ОДВАЖНА, као и лик који тумачи ( ФОТО)

Селена је поводом документарца објаснила да жели да помогне људима да се отворе пријатељима и породици.

- Пандемија је била време изолације и људи су први пут доживљавали депресију, анксиозност. Осећам да је ово прави тренутак да објавим овако нешто јер би се многи људи питали: 'Па, шта да радим? Како да добијем помоћ?' И само се трудим да им покажем да не морате да станете. Можете да наставите. Надам се да људи схватају да је у реду осећати се недовољно добро. У реду је осећати се да сте компликовани и да сте искомплексирани. Ради се само о здравијем односу са начином на који разговарате са собом, како тражите помоћ, како разговарате са другим људима. Ако је само једна особа погођена овим филмом, сматрала бих себе најсрећнијом девојком - објаснила је Селена Гомез, преноси Миррор.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas