Oglas
· · Komentari: 0

Zoe Saldana na premijeri nastavka jednog od NAJGLEDANIJIH FILMOVA: GLAMUROZNA i ODVAŽNA, kao i lik koji tumači ( FOTO)

Kako je materinstvo promenilo lik Nejtri u nastavku ''Avatara''

1670491612_profimedia-0742950395-Zoe-Saldana.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Zvezda filma ''Avatar''i ''Avatar 2: Putevi vode'', Zoe Saldana (44) pojavila se nedavno na još jednoj premijeri 
drugog nastavka filma, i ostavila sve bez daha svojom pojavom.
Ona je prošetala plavim tepihom noseći crnu polu-prozirnu haljinu, sa zanimljivim veženim aplikacijama od srebrnih šljokica. Haljina zanimljivog kroja se širila u donjem delu. Izgled je upotpunila visokim crnim potpeticama, a kosu je pustila da slobodno pada u blagim talasima. Uz ovo glamurozno izdanje nosila je minimalni nakit- svedene minđuše i narukvicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoe Saldana (@zoesaldana)

Pročitajte još: Jelena Đoković u PLIŠANOJ trenerci: "Kraljica minimalizma" pokušala da povrati zaboravljeni trend (FOTO)

Za magazin 'In Style' lepa Zoe osvrnula se za uspeh prvog dela ''Avatara'', koji je izašao davne 2009.godine:

''Nisam imala pojma da će Avatar imati toliki impakt, koji je imao na globalnoj skali. Te stvari su nezamislive. Gajila sam veliku nadu da će film biti dobro primljen, zato što je meni bio tako poseban. Priča oko zaštite životne sredine postala je globalna socijalna dilema, rekla je ona i dodala- ''Ono čemu se najviše divim je da su mlađe generacije one koje vode narativ''.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Avatar (@avatar)

Pročitajte još: "Deca hoće da ga vide, ali on ne odgovara na poruke": Tanja Savić o novim problemima sa mužem - "Okrenuo me je protiv roditelja"

Zoin karakter u filmu predstavlja Nejtri, a kako se ovaj lik promenio u novom nastavku, ona kaže sledeće:

'' Kada ste mladi neustrašivi ste. Kažete DA svakom izazovu, i bacite se bez razmišljanja u nepoznato, naučiš to, i ne brineš o posledicama. Kada postaneš roditelj, misao o gubitku nečego što voliš više nego što voliš sebe je nezamislila. Taj vid straha je ušao u Nejtri, ali ova deca su moćna. Ona su veličanstvena, zato što su deca Džejka i Najtri. Tako da ćemo iskusiti Pandoru i okeane Pandore, kroz njihove oči. I uradićemo sve po prvi put, kao što i oni rade sve po prvi put. A to je stvarno prelepo'' , zaključila je.

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas