Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Људи ви треба да се лечите, имам десет песама": Саша Матић открио које музичке звезде су га наговарале да закаже концерт наступ ВЕЋ ПОСЛЕ ПРВОГ АЛБУМА (ФОТО)

Саша је открио и какви су спортисти када се веселе

1676881933_foto-ATA-images-Sasa-Matic.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Саша Матић успео је, без сваке сумње, да изгради каријеру на којој би сви могли да му позавиде. Ванвременски хитови, дуети са највећим музичким звездама и наступи широм Балкана доказ су његово успеха.

Истакао је да је за успех потребно мало талена и много труда:

- Важно је да имате мало талента, да вам је Бог дао глас, добра песма, али је најважнији рад који стоји иза вас и упорност да истрајете у свему томе – рекао је Саша Матић у емисији „Први ред“ на телевизији К1.

Легендарном певачу, март је веома битан месец, јер су се све битне ствари у животу везане за каријеру догодиле управо тада. Давне 1994. је започео музичку каријеру, а 2001. изашао је први студијски албум. Након тог албума, Саша је одмах у јуну заказао први концерт по наговору својих пријатеља.

- Главни актери да ме убеде у све то су били покојни Синан Сакић, Бане Обрадовић и Аца Лукас. Тада сам им рекао, људи ви треба да се лечети, имам десет песама и ја да правим концерт. Каже мени Лукас: „Па шта има везе, доћи ћу ти ја, Синан, Џеј и екипа, концерт два сата, а ти знаш пет хиљада песама, можеш да певаш целу ноћ“ – испричао је певач занимљив детаљ о својим почецима.

Саша Матић, често воли са колегама да седне и да се опусти, а сада је открио и какви су спортисти када се веселе.

- Они воле музику и песму, посебно јер они то немају често због карантина. Они су људи сурови професионалнци и онда када се њима свира, буде невероватно. Никола Вучевић је био на мом концерту у Чикагу. Врло често свирам и Луки Дончићу у Словенији, када је прослава неке тируле. Једном се сећам, свирали смо у Љубљани њима, а ја сам пре тога имао неко приватно славље у Загребу и сад је требало да стигнем за неких сат времена у Словенију. Рекао сам му, да могу да свирам, али да не могу да стигнем пре неких два, пола три ујутру. Каже он: „Ма нема проблема, до тада ће Ђ“. Када сам дошао, пришао сам му и извинио се што касно стижемо, а он ми одговара: „Знаш шта Сале, чекали би ми тебе и до пола осам, ништа немој да бринеш“ – рекао је кроз осмех Саша Матић и каже да иако је прошло 20 година, има утисак као да је тек закорачио на музичку сцену.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas