Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Саша Матић отркио ко је био уз Џеја до последњег тренутка: "Сви су га оставили када више није имао новца"

Прем Џејевом животу снимљен је филм "Недеља", а публика ће сазнати детаље који су многи до сада били непознати

1705325608_Untitled.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Публика са нестрпљењем ишчекује да погледа живот легендарног певача на великом платну, а његов дугододишњи пријатељ, Саша Матић, открио је како су се колеге понашале према њему када је остао без пара.

Наиме, Саша је један од ретких који је након певачеве смрти искрено жалио Џеја, а тада је признао да су му многи којима је он помогао окренули леђа.

- Џеја су сви оставили када више није имао новца. Уз њега су у тим тренуцима остали само прави пријатељи, међу којим асу Аца Лукас, Ацо Пејовић, Руле и ја. Био је баш великодушан. Ко год му је тражио нешто на улици, од њега би добио 100 евра – рекао је тада Саша Матић и признао да су Џеја многи оставили и заборавили када је пао финансијски:

- Био је џек, није жалио новац, делио је и помагао свима. Онда се десило да он нема, али никад није кукао. Ми смо тачно знали кад има, а кад нема. Е, кад није имао паре, није имао ни велики круг пријатеља осим нас неколико.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas