Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Дошла сам да слушам ТРЕШ музику": Цеца осудила Карлеушину изјаву о Пријовићки - ЈК имала спреман одговор (ФОТО)

Букти рат на естради

1695976735_Foto-Ataimages.rs-Ceca.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Александра Пријовић синоћ је одржала свој први солистички концет, а од среће у пар наврата пустила је сузу. Велику подршку пружила јој је њена породица, али и колеге.

Цеца је у лежерном издању дошла да ужива у спектаклу који је спремила Александра, а пре почетка спектакла пожелела јој је следеће:

- Ја јој желим преуспешне концерте, као што ће и бити. Дошла сам да подржим ову треш музику што народ обожава и да будем 2001. на концерту за који је продато преко 50.000 карата. То је за сваку похвалу и подршку, баш ми је драго. Знам како се осећа, да је преузбуђена и да је вероватно најсрећнија на свету. Нисмо се чуле данас, знам да јој треба мир, она одлично зна шта јој желим. Увек сам била ту да је подржим - истакла је Ражнатовићка за домаће медије и тиме пецнула Јелену Карлеушу, а на питање да ли је Прија њена наследница рекла је:

- Што би било ко кога наслеђивао, ја умрла нисам - рекла је кроз смех Цеца.

Подсетимо, поп звезда Јелена Карлеуша недавно је прокоментарисала албум Александре Пријовић и њену песму "Дам дам дам".

-  Пријовићкина песма је за мене 2001. година. Девојка је супер, "Звезде Гранда" су супер, али они су просто треш, а ја сматрам да ми морамо да идемо напред. Никако 2001. година - истакла је Карлеуша пре неколико дана.

Јелена Карлеуша је на свом Инстаграму брутално узвратила и одговорила на индиректни одговор колегинице са којом годинама не разговара.

Фото: Принтскрин/ Твитер - карлинбицх

- Нека неко каже несрећној Цеци да под треш музиком из 2001. нисам мислила на Пију него на ону што п*** два к****. Али ми је презабавно што је она препознала Прију у мојим речима. Битно да помно прати моје интервјуе, ни ја се не бих сетила да сам рекла 2001. Прији честитам и желим јој да избегне "Маја Б синдром" када те публика прво хајпује па заборави. То Срби обожавају да раде. То ће тешко бити са овим Анастасија Р - X фактором - написала је Карлеуша.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas