Oglas
· · Komentari: 0

"Došla sam da slušam TREŠ muziku": Ceca osudila Karleušinu izjavu o Prijovićki - JK imala spreman odgovor (FOTO)

Bukti rat na estradi

1695976735_Foto-Ataimages.rs-Ceca.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Aleksandra Prijović sinoć je održala svoj prvi solistički koncet, a od sreće u par navrata pustila je suzu. Veliku podršku pružila joj je njena porodica, ali i kolege.

Ceca je u ležernom izdanju došla da uživa u spektaklu koji je spremila Aleksandra, a pre početka spektakla poželela joj je sledeće:

- Ja joj želim preuspešne koncerte, kao što će i biti. Došla sam da podržim ovu treš muziku što narod obožava i da budem 2001. na koncertu za koji je prodato preko 50.000 karata. To je za svaku pohvalu i podršku, baš mi je drago. Znam kako se oseća, da je preuzbuđena i da je verovatno najsrećnija na svetu. Nismo se čule danas, znam da joj treba mir, ona odlično zna šta joj želim. Uvek sam bila tu da je podržim - istakla je Ražnatovićka za domaće medije i time pecnula Jelenu Karleušu, a na pitanje da li je Prija njena naslednica rekla je:

- Što bi bilo ko koga nasleđivao, ja umrla nisam - rekla je kroz smeh Ceca.

Podsetimo, pop zvezda Jelena Karleuša nedavno je prokomentarisala album Aleksandre Prijović i njenu pesmu "Dam dam dam".

-  Prijovićkina pesma je za mene 2001. godina. Devojka je super, "Zvezde Granda" su super, ali oni su prosto treš, a ja smatram da mi moramo da idemo napred. Nikako 2001. godina - istakla je Karleuša pre nekoliko dana.

Jelena Karleuša je na svom Instagramu brutalno uzvratila i odgovorila na indirektni odgovor koleginice sa kojom godinama ne razgovara.

Foto: Printskrin/ Tviter - karlinbich

- Neka neko kaže nesrećnoj Ceci da pod treš muzikom iz 2001. nisam mislila na Piju nego na onu što p*** dva k****. Ali mi je prezabavno što je ona prepoznala Priju u mojim rečima. Bitno da pomno prati moje intervjue, ni ja se ne bih setila da sam rekla 2001. Priji čestitam i želim joj da izbegne "Maja B sindrom" kada te publika prvo hajpuje pa zaboravi. To Srbi obožavaju da rade. To će teško biti sa ovim Anastasija R - X faktorom - napisala je Karleuša.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas