Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Северина се огласила након губитка старатељства над сином: "Ићи ћу до краја"

Певачица Северина Вучковић изгубила је старатељство над сином Александром

1706106807_severina_kojic_25102019_0036.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Северина Вучковић пролази кроз нову животну агонију након што је Врховни суд у Хрватској у потпуности вратио старатељство над њеним сином његовом оцу, бизнисмену Милану Поповићу.

Ова вест изазвала је буру у јавности, а сада се певачица јавно огласила и открила како се осећа након овог тешког тренутка.

– У овом тешком времену, непроцјењиво, као нека заједничка молитва, као удружена хуманост, знати је да постоје људи који су ми од јуче послали на хиљаде порука. Сваку сам прочитала више пута, мешале се сузе туге и радости што осећам да су људи увек ту кад је неправда у питању. Случај мог детета није једини, пишу ми бројне мајке, а ја се из ове ноћне море извлачим тако што им обећавам да ћу им помоћи. Искрено, и не знам како, али ако је ово мој позив одозго, ићи ћу до краја. Хвала свима на људскости и што сте ми помогли својим дивним порукама..– написала је Северина док су се у коменатрима низале речи подршке и љубави.

Подсећамо, након што је Жупанијски суд у Сплиту у августу 2021. донео одлуку да се старатељство над малолетним Александром подели „на пола“ између оца Милана Поповића и мајке Северине Вучковић нова пресуда Врховног суда открива да Поповић поново преузима потпуно старатељство без дељења са мајком Северином. Како се наводи, ова одлука ступа на снагу одмах, не чекајући евентуалну жалбу Северине Вучковић, стоји у извештају који хрватски портал „Национал.хр“ има у поседу.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas