Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ВОЛИМО АКЦИЈУ И БРЗ ТЕМПО": Аница Лазић сумирала утиске после путовања на Малдиве са Лазаром Ристовским

Лазар Ристовски и његова девојка Аница Лазић вратили су се са путовања пуни утисака

1712213285_Foto-Anica-i-Laszar.jpg
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - аницалазицоффициал
Oglas

Глумац Лазар Ристовски већ неко време ужива у вези са 39 година млађом колегиницом Аницом Лазић, од које се готово не одваја.

Они до сада нису откривали детаље романсе, а на друштвеним мрежама делили су неколико заједничких фотографија и снимака, а једна од последњих фофографија на њеном Инстаграму је са заједничког путовања.

Наиме, они су посетили Малдиве одакле су се вратили пуни утисака, а сада је Лазићева први пут проговорила за медије о Лазару.

- Лазар и ја смо сличног темперамента и волимо акцију и брз темпо, а на енергију Малдива смо се навикли брже него што смо очекивали - рекла је глумица.

Према њеним речима, Малдиви су једно од оних места на земљи која вас опчине:

- Оборе вас с ногу својом лепотом, бојама, пријатном климом и фантастичним људима. На Малдивима је све питомо и безопасно. То је место најлепших залазака сунца. За изласке не знамо, јер смо их преспавали.

- Без обуће смо ходали по најфинијем пудерастом песку беле боје.

Ипак, током боравка на том прелепом острву нису се само пасивно одмарали већ су стекли и нека нова искуства:

- Од Малдивљана може пуно да се научи о природи и њеном очувању, о односу према животињама које тамо живе, о угоститељству и срдачности са којом се односе према сваком госту. Малдивљани живе у садашњем тренутку, без стреса и журбе. Тамо је одмор загарантован. Путовање на Малдиве је авантура са које се враћамо одморнији за нове пословне изазове, а што је најважније, богатији за нова пријатељства која смо склопили на том магичном острву - додала је Аница.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas