Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

17. јуна стиже нам РЕТРОГРАДНИ САТУРН: Донеће ИЗАЗОВНЕ ПРОМЕНЕ, а астролози отривају шта све можете да очекујете

Како ће ретроградни Сатурн утицати на хороскопске знаке?

1686318354_shutterstock_598786217.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Сатурн почиње да се креће ретроградно од 17. јуна до 4. новембра 2023. по први пут откако је ушао у знак Риба. Док Сатурн путује ретроградно, он нас води да погледамо своје прошле поступке и видимо где смо избјегли или можда заборавили да преузмемо одговорност или поставимо границе. Као наш главни учитељ, Сатурн се осврће на протеклих неколико месеци, проверавајући да ли смо урадили свој домаћи задатак и прихватамо ли понуђене лекције.

Сатурн почиње да се креће ретроградно од 17. јуна до 4. новембра 2023. по први пут откако је ушао у знак Риба. Сатурн проведе око шест месеци у години ретроградно, али ова ретроградност је посебно значајна јер је то први пут да ће се Сатурн кретати ретроградно кроз Рибе откако је ушао у овај знак још у марту. Осим тога, само неколико сати након што се Сатурн отисне на своје подземно путовање, дешава се млади Месец у Близанцима, који ће појачати почетну енергију овог ретроградног кретања.

Сатурн је учитељ Зодијака

Сатурн се сматра главним учитељем Зодијака. Доноси неке изазовне лекције, али оне нас потичу да растемо и досегнемо највећи могући потенцијал. Кад год је Сатурн активан, може донети оштра буђења, али и многе награде ако смо вољни приступити и обавити посао.

Сатурн нас води да преузмемо одговорност за своје животе, прихватимо своје поступке и одлуке и научимо како да поставимо границе. То је врло једноставна, црно-бела енергија која нас инспирише да будемо амбициозни, високо циљамо и надмашујемо се у свему што нам је суђено. Сатурн такође може да представља проблеме с мушком енергијом, фигуром оца или с ауторитетом.

Док Сатурн путује ретроградно, он нас води да погледамо своје прошле поступке и видимо где смо избегли или можда заборавили, да преузмемо одговорност или да поставимо границе. Као наш главни учитељ, Сатурн се осврће на протеклих неколико месеци, проверавајући да ли смо урадили домаћи задатак и прихватамо ли понуђене лекције.

Враћамо се у прошлост

Можда ћемо пронаћи догађаје из прошлости од ожујка/марта 2023. који се поновно појављују како бисмо их могли поновно проценити. Проблеми око наше креативности, ограничења и блокада или нашег емоционалног здравља такође могу испливати на површину.

Сатурн жели да будемо одговорни за своје поступке и живот који желимо водити. Ако ствари не иду како желите, Сатурн вас тера да се суочите и гура вас да подузмете кораке потребне да свој живот помакнете на боље мјесто.

Ретроградни Сатурн може значити да наступа и спора енергија, тако да то може бити процес који захтева стрпљење и време. Можемо се осећати заглављеним или несигурним како даље, али тај осећај заглављености појављује се само зато што треба да си дамо времена да дођемо до сржи проблема.

Током ретроградног Сатурна, ако се осећате заглављеним, то је зато што вам је суђено да се усресредите на то где се тренутно налазите.

Док Сатурн путује ретроградно кроз првих 7 степени Риба, можемо приметити теме које се тичу креативности и креативних блокада, одговорности и зрелости, стварања граница, духовних увјерења, менталног здравља.

Иако пут до тога може бити тежак, када обављамо Сатурнов посао, често откривамо како откључавамо нове потенцијале, достижемо нови ниво зрелости и примамо награде. Заправо, када Сатурн поново крене директно, могли бисмо доживети награду за сав наш труд.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas