Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

3 ЗНАКА БИЋЕ ПРЕД РАСКРСНИЦОМ 22. МАЈА: Коме ће интуиција помоћи да донесе важну одлуку

Према астролозима ова 3 хороскопска знака имаће важне задатке пред собом 22. маја 2024. године.

1716380602_d711a24dca934436b76cad0b6a64b42a537ce0fa.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Истинска лепота лежи унутра, јер оно што је споља лепо једној особи, другој можда није. Дакле, немојте се ослањати на такве предрасуде. То је моћна порука и енергија за данас. Ова 3 хороскопска знака ће имати најбоље предикције за данас према астролозима.

Са Месецом у Шкорпији односу са Венером, Јупитером у Бику и Сунцем у Близанцима, који се издвајају за овај дан, подсећамо се да су присутне животне раскрснице и савршено је време да погледамо прошлост како не бисмо наставили да правимо исте грешке у будућности.

Лав


Енергија је данас на високом нивоу. Све док се сећате колико сте моћни изнутра, нико вас не може спречити да постигнете оно што желите. Имате космичке силе које вас подржавају до краја. Зато останите јаки. Такође ћете имати користи од тога да будете пажљивији у овом тренутку. То ће вам донети важне увиде и инспирацију. 

Стрелац


Немојте бити изненађени ако је ваша енергија повећана изнад ваших капацитета. Можете урадити све оно што желите.Такође се охрабрује да се у овом тренутку фокусирате на своје личне потребе, а не да вас преплаве потребе и жеље других. Данас ћете донети важну одлуку. Слушајте интуицију.

Рак


Останите смирени данас. Енергија је на вашој страни. Ако се ослоните на то, то ће вам помоћи да очистите непотребне терете из своје душе и вратите светлост у свој живот. На овом путу вас чека катарза и исцељење, пише сајт YоурТанго

Сенса 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas