Oglas
· · Komentari: 0

3 ZNAKA BIĆE PRED RASKRSNICOM 22. MAJA: Kome će intuicija pomoći da donese važnu odluku

Prema astrolozima ova 3 horoskopska znaka imaće važne zadatke pred sobom 22. maja 2024. godine.

1716380602_d711a24dca934436b76cad0b6a64b42a537ce0fa.jpg
Photo:Shutterstock
Oglas

Istinska lepota leži unutra, jer ono što je spolja lepo jednoj osobi, drugoj možda nije. Dakle, nemojte se oslanjati na takve predrasude. To je moćna poruka i energija za danas. Ova 3 horoskopska znaka će imati najbolje predikcije za danas prema astrolozima.

Sa Mesecom u Škorpiji odnosu sa Venerom, Jupiterom u Biku i Suncem u Blizancima, koji se izdvajaju za ovaj dan, podsećamo se da su prisutne životne raskrsnice i savršeno je vreme da pogledamo prošlost kako ne bismo nastavili da pravimo iste greške u budućnosti.

Lav


Energija je danas na visokom nivou. Sve dok se sećate koliko ste moćni iznutra, niko vas ne može sprečiti da postignete ono što želite. Imate kosmičke sile koje vas podržavaju do kraja. Zato ostanite jaki. Takođe ćete imati koristi od toga da budete pažljiviji u ovom trenutku. To će vam doneti važne uvide i inspiraciju. 

Strelac


Nemojte biti iznenađeni ako je vaša energija povećana iznad vaših kapaciteta. Možete uraditi sve ono što želite.Takođe se ohrabruje da se u ovom trenutku fokusirate na svoje lične potrebe, a ne da vas preplave potrebe i želje drugih. Danas ćete doneti važnu odluku. Slušajte intuiciju.

Rak


Ostanite smireni danas. Energija je na vašoj strani. Ako se oslonite na to, to će vam pomoći da očistite nepotrebne terete iz svoje duše i vratite svetlost u svoj život. Na ovom putu vas čeka katarza i isceljenje, piše sajt YourTango

Sensa 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas