Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

3 хороскопска знака са којима никада не знате на чему сте: Имају два лица која показују у зависности од ситуације

Они вас лако могу преварити, иако вам заправо не желе зло

1658319184_Foto-Pexels-Pixabay.jpg
Фото: Пиxабаy, Пеxелс
Oglas

Они никада не показују право лице! Без обзира да ли сте са њима у љубавној или пријатељској вези никада не знате шта они стварно мисле. Они нису подмукли, не желе вам зло једноставно један делиц себе не показују. Имају два лица која показују у зависности од ситуације.

Рибе

Рибе су на првом месту. Воле, емпатичне су, међутим оне су двојни знак и као такав имају две стране личности. Једна личност је када је све у реду. Тада дају маxимум. Али када нешто крене у другом правцу оне имају звој резервни план тј “личност”. Тада видите да оне нежне емпатичне Рибе више нема већ испред себе имате особу коју не познајете. Она се мигољи и иде својим путем.. сама у нов живот.

Прочитајте још: За ова ТРИ ЗНАКА АВГУСТ ЋЕ БИТИ НАЈУЗБУДЉИВИЈИ: Очекују их незаборавни тренуци

Близанци

 Два знака у једном. Два подстанара која живе заједно. Увек су у комуникацији један мисли једно други друго. Особа испред њих никада није сигурна шта Близанац заиста мисли. Комуникација му је беспрекорна али исто тако лако заводи речима. Плете своју паукову мрежу и када упаднете у њу нема вам помоћи.

Рак

Као и Рибе, есенција љубави и доброте, пожртвовања. Све даје у сваком односу. Али зато када осети и најмању угроженост тада уједа својим кљештима. Напада скривено када се најмање надате. Не можете им прићи јер је тада њихов оклоп натјврђи а ујед најболнији.

Пратита нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas