Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

ЗАНИМЉИВА АСТРОЛОГИЈА: Ако желите страст тражите ШКОРПИЈУ, али само када њих ТРИ уђу у просторију сви ЗИНУ

Ако желите краљицу универзума бирајте ватрени знак, ако волите верност онда - жену која је земљани знак.

1626080366_boje-Depozit.png
Фото: Депозитфото
Oglas

Ован, Лав и Стрелац су ватрени знаци, имају заједничку борбену црту, борци су за правду, темпераментни су и воле да буду вође.

Прочитајте још: ДУХ Мирољуб терорише Космај, а једини спас је да му се покаже ОВА ствар

Ован, Лав и Стрелац су ватрени знаци

Ован предњаци, за њим иде Лав са својим јаким егом, затим Стрелац који је покупио од сваког по неку особину, али их испољава на много мекши начин. Оно што их "боји" је енергија која се осећа у свакој просторији где се појаве.

Ован је ратница, а Лавица је краљица.

За Овна ћемо рећи, када је жена у питању да је права жена ратник, за Лавицу да је краљица универзума, а за Стрелца жену да је поносни власник најдужих и најлепших ногу.

Прочитајте још: Бетмен је био дебељушкасти месар, а Холивуд је на њему зарадио милијарде! (ВИДЕО)

Бик, Девица и Јарац су земљани знаци

Заједно чине симбиозу прецизности, оданости и верности. Нико вам неће бити ослонац у животу као Јарац, нико вам неће бити веран као Бик и нико неће бити прагматичнији од Девице.

Девица је прагматична, Бик је веран.

Њихова смиреност и константност у животу је неприкосновена. Њима је то уписано у ДНК коду. Са њима суживот може да буде мирна вода која помало може да буде "досадна", али свакако једна мирна и сигурна лука.

Прочитајте још: Иванов је покушао да оплоди шимпанзе ЉУДСКОМ СПЕРМОМ, а циљ је био један! Шта се КРИЛО иза НАЈОЗБИЉНИЈЕГ светског пројекта! (ВИДЕО)

Водолија, Близанци и Вага су ваздушни знаци

Ако желите живот пун позитивне неизвесности, са пуно приче и догађаја онда бирајте неки ваздушни знак! Ако причамо о ономе што нам "боји" карактер онда кажемо да ако желите најлепше удварање даће вам Вага, ако желите да вас неко причом обори то је Близанац.

Вага се најлепше удвара, а Близанци причају.

Ако, пак, желите бриљантан ум онда је то Водолија. Све њих заједно краси лакоћа живљења, комуникације и једног позитивног и ведрог погледа на живот.

Прочитајте још: ДИЈЕТА према хороскопским знацима: Близанци су у опасности, а ни Бику није лако

Рибе, Рак и Шкорпија су водени знаци

Они су чиста есенција љубави, пажње и оданости. Ако желите да вас неко воли до гроба онда је то Риба, ако желите најбољу мајку и супругу која ће од дома створити царство мира онда је то Рак. Ако желите јаку "до коске" фаталну љубав која вас буквално целог узме онда је то Шкорпија.

Незабораван секс даје Шкорпија, љубав Рак.

Заједно чине једну целину која је унутар себе повезана нераскидиво - јака сексулана енергија је Шкорпија, дубина емоција која се рађа после секса су Рибе и, за крај, да обједини све то наступа дом, породица и деца што је Рак.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas