Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Астролози најављују 2 магична ДАТУМА у АВГУСТУ: Киша МЕТЕОРА која ће се десити вам може променити живот

Спремите се за 11. и 12. август

1659683688_shooting-stars-3601198_960_720.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Из наше перспективе, киша метеора изгледа као прелепи светлосни ефекти на небу, али у стварности, они су једна врста олује која се дешава услед распадања комете. Али, са астролошке стране, може представљати различите ствари које имају утицаја на ваше хороскопске знаке.

Да бисмо разумели астролошки значај кише метеора, морамо разумети значај комета. Комете се састоје од леда, прашине и гасова. Ако бисмо у томе тражили симболику, могли бисмо рећи да комете представљају наше замрзнуте емоције и колективне страхове, који излазе на површину како бисмо их видели и излечили. Све што смо игнорисали или потискивали више нећемо моћи да гушимо.

Киша метеора симболизује лепоту која се диже из пепела. Метеорске кише представљају духовне увиде и мудрост стечене гледањем дубоко у сенке нас самих и нашег света.

Прочитајте још: Дневни хороскоп за 5. август: Неколико знакова доживеће разочарење

Са аспекта астролога, време је за инспирацију и нове идеје које ц́е вам помоц́и да живите сврсисходнијим животом, да се ослободите страхова и самопоражавајуц́их мисли.

Овог месеца, присуствоваћемо киши метеора Персеида који ће се на небу појавити 11. и 12. августа, а трајаће различитим интензитетом све до 1. септембра.

Ево како да максимално искористите енергију кише метеора на основу вашег хороскопског знака!

Земљани знаци (Јарац, Бик, Девица)

Ова киша метеора би вам могла помоц́и да се дистанцирате од практичног и кренете више у царство идеја и снова. Моц́и ц́ете да се вратите на земљу и усредсредите се на то како да спроведете ове идеје у догледно време. Али за сада, само будите отворени за истраживање онога што вам је тренутно доступно. То је такође време за учење. Ваш ум може бити отворенији него иначе.

Ваздушни знаци (Вага, Водолија, Близанци)

За вас, ове метеорске кише вам могу помоц́и да фокусирате своје мисли. Можете да проверите ствари са своје листе обавеза и да наставите са пројектима који су некада раније били прекинути. Могли бисте да добијете налет енергије и замах. Ово је такође време за дружење и можда ц́ете срести људе из прошлости које дуго нисте видели.

Ватрени знаци (Ован, Лав, Стрелац)

Можда је ово време да се зауставите и размислите. Имате подстицај да изађете, да се дружите. Ипак, одвојите време за себе, јер сте отворени за нове идеје или реализације које вам се намец́у. Могли бисте да остварите неискоришц́ени потенцијал и пронађете нове начине да изразите своју креативну енергију. Прошли сте кроз транзицију и сада је добро време да одредите приоритете.

Водени знаци (Рак, Шкорпија, Рибе)

Емоције које су потиснуте или замрзнуте могу почети да извиру из вас. Догађаји у свету, као и сец́ања из личног живота, могли би да вас учине емотивнијим. Будите саосец́ајни према себи, али и према другима. Ово је промена која ц́е вам помоц́и да појачете своју интуицију. Киша метеора вам може помоћи да се ослободите неких својих страхова.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas