· · Коментари: 0

Чега се највише плаши СВАКИ ХОРОСКОПСКИ ЗНАК: Прељуба, губитак угледа, самоћа или нешто друго?

Шта највише плаши Ваш хороскопски знак?

1685966990_foto-Horoskop-Shutterstock.jpg
Фото: Shutterstock

Поједини хороскопски знаци страхују од самоће, губитка угледа, сиромаштва, док неки се на пример боје да неће бити у центру пажње или да ће бити преварени.

Ован

Иако је поприлично неустрашив, Овнов највећи страх је да ће учинити нешто што ће узроковати да га његова вољена особа напусти и крене даље. Он има изузетан страх од самоће и жуди за трајним, смисленим односом и јако га ужасава ако исти не постигне. Ован тражи ослонац. Иако делује као храбри пустолов, ипак му треба неко на кога може да рачуна.

Бик

Бик је невероватно поуздан када је треба неком да се помогне. Они највише страхују од тога да ће управо добити све супротно. Они жуде за стабилношћу. Плаше се да остану без новца, као и непредвиђених ситуација. Свестан да свађом и сукобом неће ништа постичи, он мирним и помирљивим путем штити своје интересе, страхујући да их не угрози.

Близанци

Близанци вешто прикривају своје страхове. Спремно уносе своје животе и срца у рад, што их чини једним од најпродуктивнијих и најстручнијих знакова зодијака. Страх од несавршености тера их да стално унапређују своје вештине, сматрајући да све што они чине треба континуирано да се побољшава. Праве опасности, као и изазови га не плаше, али самоћа и усамљеност изазива код њих праву панику.

Рак

Ракови су врло емотивне особе. То их чини једнима од најстраственијих, најтоплијих људи. Но, то их такође чини осетљивијима на одбијање. Често су забринути због нечега. Највише за своју кућу и породицу. На њиховој листи страхова налазе се још страх од депресије и страх од непознатог.

Лав

Лавови изгледају врло сигурни, стручни и стабилни на први поглед. Но, иако они то неће никад показати, они имају дубок страх да ће резултат њиховог напорног рада, њихова преданост и вештина проћи незапажено. Највише се боји да неко мисли о њему да је кукавица или да ће га његови ближњи, попут пријатеља и људи којима верује, оставити на цедилу.

Девица

Девице жуде за редом и постављањем ствари на своје место. Увек долазе на време и никад нису неспремне, што је потакнуто њиховим дубоким страхом од каоса. Девице не могу да поднесу неорганизованост и неуредна места. Зазиру од губитка контроле над собом и најближима. Све примећују и реагују ако треба спречити нежељене догађаје. Даноноћно могу да држе лекције о томе како је чистоћа пола здравља.

Вага

Ваге су вечито на опрезу страхујући да вам се неће свидети или да их нећете запазити. Навикнуте су на пажњу и дивљење, а фокусиране на мир и љубав. Оне не подносе сукоб, скандале и подсмех што настоје да избегну по сваку цену. Ужасавају се разговора о болестима и налазима; већи су хипохондри од Девице.

Шкорпија

Врло су храбре, мало је тога чега се они боје. У професионалном свету, Шкорпије су једне од најсамоуверенијих људи. Но, када је реч о личним односима који подразумевају отварање према другоме, дељење емоција и страсти, они постају парализовани од страха, ужасава их помисао да би могли бити остављени или преварени.

Стрелац

Стрелац воли да ствари држати под контролом. Они су слободне птице, воле креативност и истраживање узбудљивих ствари. Никако не воле да неко контролише њих и њихове поступке и одлуке, то је уједно и њихов најдубљи страх. Плаше се неправде, издаје, сплетки и интрига које му могу загорчати живот. Опрезнији су него што изгледају.

Јарац

Јарци су сјајни када је потребно снове преточити у стварност. Они тачно знају шта желе и како ће то добити. Оно чега се највише боје је да они око њих неће гледати на њихове снове с толико разумевања и уважавања, као што то они чине. Страхују од губитка части и помало се прибојавају свега чега се нису својим очима уверили или властитим искуством.

Водолија

Водолија жели да буде ту за своје најмилије. То чини прилично добро због своје способности да остане мирна у напетим ситуацијама. Водолија се највише боји да ће доћи у позицију у којој неће моћи да пружа потребну сигурност и заштиту другоме. Такође, боји се просечности и осредњости и не воли упоређивања с другима. Она је јединствена. Иако недодирљива, препотентна и бахата, итекако се боји губитка угледа, поштовања ближњих и губитка друштвеног статуса. Водолија зазире од понижења било које врсте, преноси Атма.

Рибе

Рибе су врло осетљиве и испуњене многим идејама. И иако им не смета критика тих идеја, оне мрзе сукобе.

Чак и кад знају да је критика потпуно нетачна, оне вас неће прозивати због тога што је то стресно за њих. Један од најамбициознијих знакова, Рибе тешко одустају од каријере и успеха. Највећи страх крије се у томе да би их неко могао претећи или бити бољи од њих у нечему.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.