Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Да ли сте међу њима? Ова ТРИ ХОРОСКОПСКА ЗНАКА у мају ће доживети тренутке највеће среће

Ово су ТРИ најсрећнија хороскопска знака у мају

1651305515_srecni-ljudi.jpg
Фото: унспласх.цом
Oglas

Астролози истичу да мај 2022. године може бити веома тежак период, међутим, то не значи да ће нас срећа потпуно игнорисати. Ретроградни Меркур је ту да нам помрси конце судбине, али 3 хороскопска знака имаће среће упркос његовом негативном утицају.

Прочитајте још: ВИКЕНД ХОРОСКОП: Ракови и Шкорпије у ВРТЛОГУ ЉУБОМОРЕ, Близанци УЖИВАЈУ у љубави​

Овај месец ће проћи пре свега под окриљем негативне Венере у Овну и позитивног Јупитера у истом знаку. Венера ће прећи у Ован 2. маја, а Јупитер ће јој се придружити 10. маја. На основу ових догађаја, астролози су извукли закључке ко ће имати највише среће од свих.

Рак

Ракови ће имати велику срећу због Јупитера. Ова планета их највише погађа. То значи да од 10. маја почиње веома важан и судбоносан период за Ракове. Ово ће углавном утицати на сферу породице, љубави, односа. Јупитер ће нас учинити бољим и рећи нам како да пронађемо приступ било којој особи. Од 10. маја до 27. октобра почиње период када ће породица, пријатељи и тим на послу играти веома важну улогу у животима људи. Ракови су веома зависни од ове области, па ће им се отворити сви могући путеви ка срећи. Највероватније, усамљени Ракови ће успети да пронађу сродну душу, заснују породицу и постојеће односе подигну на виши ниво.

Шкоприја

Астролози су Шкорпије уврстили на листу најуспешнијих знакова Зодијака, јер Венера на ове људе утиче изузетно снажним. Негативно подешена Венера је увек добра за њих, јер скоро не упијају њену негативност. Док ће већина људи бити веома лења, Шкорпије ће се, напротив, охрабрити и почети да теже победама на свим фронтовима. Биће ово веома светао и позитиван месец, у којем ће представници овог знака успети у готово свему. Ослобађају се негативних мисли и негативне енергије. Корачају искључиво стазама оптимизма.

Прочитајте још: БИКОВИ су чудо! Ово је пет животних принципа које морате поштовати ако поред себе имате особу овог ХОРОСКОПСКОГ ЗНАКА

 

Стрелац

Стрелчеви ће имати среће на више поља ођедном. Негативна Венера на њих не утиче превише, а позитивни Јупитер утиче скоро колико и на Ракове. Испоставило се да су Стрелчеви у победничкој позицији на свим фронтовима. У мају ће за њих почети изненађујуће добро време за флертовање и забављање због Јупитера. Венера ће, пак, дати снагу и енергију, а такође ће помоћи да се савладају огорченост, љутња и очисти се од непријатних успомена. То значи да ће у мају људи у овом знаку имати невероватни харизму и шарм. Могу да остваре баш све што желе!

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas