Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

VIKEND HOROSKOP: Rakovi i Škorpije u VRTLOGU LJUBOMORE, Blizanci UŽIVAJU u ljubavi

Turbulentan vikend horoskop za praznične dane

1651248029_Digital-So-Chef.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub
Oglas

Ovan

Zvezde vam pomažu sa rešite neku misteriju vezano za vaš ljubavni život. Za dane vikenda očekujte neočekivano.

Bik

Igre reči nisu nešto što vi često koristite. Međutim sada ste primorani na to. Za vikend će se mnoge stvari rešiti i vi ćete tačno znati kako i šta dalje.

Blizanci

Za vikend imate ponecijal za divne ljubavne trenutke. Bili slobodni ili zauzeti. Srećno!

Pročitajte još: Od 29. aprila do 8. oktobra vladaće RETROGRADNI PLUTON: Šta svaki znak očekuje do jeseni?

Rak

Parner postaje ljubomoran i prebacuje vam vaš prekovremeni rad. Polako, vikend iskoristite samo za vas dvoje.

Lav

Postoji prostor za raspravu sa partnerom. Vi imate jedan plan on drugi i niko ne želi da popusti. Porazgovarajte i barem se malo prilagodite partnerevim željama.

Devica

Uspešno ste završili radnu nedelju i sada možete da odete rasterećeni na planirani praznični odmor.

Pročitajte još: Od 10. maja do 3. juna vladaće RETROGRADNI MERKUR: Evo šta treba da izbegavate u ovom periodu

Vaga

LJubav vam je u fokusu. Želite da iznenadite partnera lepim i romantičnim vikendom. Uspećete to vam zvezde poručuju.

Škorpija

LJubomora i napadi od partnera vas razaraju. Želite vreme za sebe da o svemu razmislite. Ovaj vikend posvetite svojim mislima.

Strelac

Iako ste dali sve od sebe da sve obaveze završite na vreme ipak se čini sa ćete posao poneti kući. Vikend neće biti kako ste zamislili ali zato večernji provod će vam popraviti raspoloženje.

Pročitajte još: LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ: Bikovima "PUCA" veza, Lavovi ponovo u priči sa bivšima

Jarac

Previše misli i obaveza vam prolaze kroz glavu. Kao da ne možete da se opustite. Naglašena vam je intuicija i bilo bi poželjno da je poslušate!

Vodolija

Divan vikend a za neke i mini odmor može da počne! Samo se opustite i neka vas događai vode!

Ribe

Napokon par dana samo za vas. Već ste razradili plan kako i šta. Samo se opustite i uživajte.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas