Oglas
· · Komentari: 0
ASTROLOGIJA

BIKOVI su čudo! Ovo je pet životnih principa koje morate poštovati ako pored sebe imate osobu ovog HOROSKOPSKOG ZNAKA

Bikovi su zemljani znaci sa Venerom u vladajućoj planeti

1649616095_beautiful-g8a6d1e334_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Bik je horoskopski znak koji uvek prvi kada dođe do ubiranja plodova vrednog rada. Oni vole što je dobro i lepo i veoma često će biti okruženi materijalnim zadovoljstvima, veoma su senzualne i taktilne. 

Pročitajte još: NAJZNAMENITIJE SRPKINJE: Za mnoge od njih niste čuli, a dugujemo im veliku zahvalnost

Tvrdoglavost je osobina koja ga tera da stvari istera do kraja, kako bi sve bilo po standardima. Veoma su kreativni i uživaće u činjenici da prave stvari sopstvenim rukama. Ovo se takođe može protumačiti kao potpuna posvećenost izvršenju zadataka. Jednom kada donesu odluku, retko skreću sa ucrtanog puta, ljubavne veze ili posla.

Pročitajte još: Da li znate zašto je FERARI CRVENE BOJE? Odgovor ima veze sa PROŠLOŠĆU!

Kao zemljani znak, on je opterećen svojom sigurnošću, pa samim tim i zaštitom kuće i porodice od negativnih uticaja. Oni su odlični u stvaranju novca i imaju tendenciju da svojim idejama i planovima najefektivnije zarade, štede i investiraju novac.

Pet životnih principa

  • Bik je slobodnog duha i voli avanture, ali ako vam kaže da želi biti sam, ostavite ga na miru.
  • Savršen dan za Bika je dan ispunjen hranom, spavanjem i vođenjem ljubavi.
  • Budite pažljivi kada Bik kaže da će učiniti nešto. Zato što će se to dogoditi 100%.
  • Druželjubivi su, ali samo s ljudima koji im odgovaraju ili od kojih imaju koristi.
  • Imaju odličan ukus za oblačenje, kao i za sve ostalo u životu.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas