· · Коментари: 0
АСТРО

Деца према хороскопском знаку: Јарца водите код баке, Стрелца на пут, а Водолију пустите на миру

Деца Рибе су стидљива, имају замишљеног пријатеља и треба их усмерити ка уметности.

1617800086_Depositphotos_36963475_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

СТРЕЛАЦ

Мали Стрелчеви су обично снажне бебе, мали хедонисти који воле много да спавају и једу, па са њима нема већих проблема. Дружељубиви су, али воле да имају редован ритам живота. Набавите им доста сликовница, јер воле слике и боје.

Прочитајте још: Какве животиње иду уз хороскопске знаке: Ретривер је за Бика, а сфинкс мацу узима ОВАЈ знак

Убрзо ћете схватити да воле точкове, аутомобиле, возове, авионе и бродове. Воле да разговарају, читају о авантуристима, истраживањима. Воле спорт, а поготово колективни. Такмичарски су настројени увек, чак и када играју карте. Пуни су духа и занимљиви као личности.

Мали колекционари
Највећа "мана" Стрелчева је страст за колекционарством. Може да дистигне неслућене размере!

Трудите се да их водите на излете, краћа и дужа путовања, у госте код родбине, на планину, море, у бању. Шаљите их са бабом и дедом, пустите их свуда где их неко зове.

У колективу никада немају проблема са дружењем.

У вртићу неће бити проблема, а ни у школи. Они прихватају сву децу и сви ће тражити њихово друштво. Проблем може да изазове њихова потреба да се "истера правда", па се не расправљајте са Стрелцем око моралних питања.

Упишите Стрелца на спорт или плес.

Прочитајте још: Рибари редовно виђају ЛЕТЕЛИЦЕ како израњају из океана, а за све су криви џинови?

ЈАРАЦ

Када видите бебу која вас гледа као да све разуме - то је мали Јарца. Брзо проговоре, али се последњи насмеју. Уживају у друштву старији људи, обавезно нека га чувају бака и дека. Не воле шарене и бучне играчке. Воле разговор. Купите им књиге о витезовима и принцезама.

Проблем
Проблем са малим Јарцем ће се увек појавити када одлучите да му купите оно што он не жели. Одустаните од тога.
Када одабере другове, то је заувек.

Када крене у вртић стећиће мали круг пријатеља и дружиће се са њима дуго. Никада неће бити у центру пажње, али ће у школи бити изабран за председника одељенске заједнице.

Неће бити уметник, али ни глумац или певач, иако можда има врхунски глас. Шта год да одабере као занимање - биће најбољи. Јарчеви су добри ђаци, труде се у свему. Савете прима само када су, заиста, савети, а наређења.

Прочитајте још: Да ли сте чули за принцезу Кутулун? Била је јача од свих мушкараца, НОСИЛА ИХ ОЦУ, а њена смрт је МИСТЕРИЈА

Мала Риба се одмах препознаје Фото: Депозит

ВОДОЛИЈА

Беба Водолија је велика мистерија. У васпитању овог детета неће помоћи никакав савет, само стрпљење. Ове бебе плачу без разлога и добро су расположене када пада киша.

Само логика
Читав живот можете само да будете подршка Водолији. Док можете терајте је да иде на спорт и трудите се да је усмерите да ради посао који има везе са логиком.

Купите јој јефтину играчку, јер је велика вероватноћа да ће је уништити. Купите јој оно што тражи, јер неће одустати док је не добије. Купујте им књиге у којима треба да реше загонетку. Чим крену у вртић почните са малим експериментима у кући.

Препознаћете је по гардероби која је чудна.

Мале Водолије су бунтовне, а када почне са бурним реакцијама - само се склоните. Стил облачења ће увек бити чудан, необјашњив и непоновљив. Када крене у вртић можда ће се уклопити, а можда и неће. Школу ће можда волети, а можда и неће. Када тад ће пронаћи себе и друштво које јој одговара.

Прочитајте још: Рибари редовно виђају ЛЕТЕЛИЦЕ како израњају из океана, а за све су криви џинови?

РИБЕ

Беба Риба много спава и то је једина добра ствар. Остало је на вама. За почетак, собу уредите у нежне тонове, певајте јој успаванку и бебу изводите у дуге шетње..

Мали уметник
Постављаће безброј питања о свему и свачем уместо да сама открива свет, па је добро да је усмерите ка уметности, музици и сликању.

Морате да будете саосећајни и пуни разумевања за малу Рибу. Ови малишани су стидљиви, не показују  интерес за спорт, нити балет, а ни певање их не занима. Ова деца су особењаци. Причају саме са собом и са одабраним особама, а често и са измишљеним пријатељем. Са непознатим особама су затворене, а социјализација им тешко пада.

Социјализација ће бити драма, као и свет маште.

Одлазак у вртић ће бити драма, јер Риба губи топлину сигурног окружења. Још теже ће бити када крене у школу. Рибу морате добро припремити, али и њено окружење и себе. Највећа мука ће бити одлатак и повратак, јер када крене сама у школу путем ће сакупљати остављене маце и куце.

Прочитајте још: НАЈДУЖА НОЋ у историји човечанства догодила се 536. године и трајала је 18 месеци. Шта се тачно десило?

Пошто има много маште дајте све од себе да пронађе школу и занимање у којем може да заради од тога.

Како гајити дете у знаку Овна, Бика, Близанаца и Рака прочитајте ОВДЕ.

Како гајити дете у знаку Лава, Девице, Ваге и Шкорпије прочитајте ОВДЕ.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.