Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

Deca prema horoskopskom znaku: Jarca vodite kod bake, Strelca na put, a Vodoliju pustite na miru

Deca Ribe su stidljiva, imaju zamišljenog prijatelja i treba ih usmeriti ka umetnosti.

1617800086_Depositphotos_36963475_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

STRELAC

Mali Strelčevi su obično snažne bebe, mali hedonisti koji vole mnogo da spavaju i jedu, pa sa njima nema većih problema. Druželjubivi su, ali vole da imaju redovan ritam života. Nabavite im dosta slikovnica, jer vole slike i boje.

Pročitajte još: Kakve životinje idu uz horoskopske znake: Retriver je za Bika, a sfinks macu uzima OVAJ znak

Ubrzo ćete shvatiti da vole točkove, automobile, vozove, avione i brodove. Vole da razgovaraju, čitaju o avanturistima, istraživanjima. Vole sport, a pogotovo kolektivni. Takmičarski su nastrojeni uvek, čak i kada igraju karte. Puni su duha i zanimljivi kao ličnosti.

Mali kolekcionari
Najveća "mana" Strelčeva je strast za kolekcionarstvom. Može da distigne neslućene razmere!

Trudite se da ih vodite na izlete, kraća i duža putovanja, u goste kod rodbine, na planinu, more, u banju. Šaljite ih sa babom i dedom, pustite ih svuda gde ih neko zove.

U kolektivu nikada nemaju problema sa druženjem.

U vrtiću neće biti problema, a ni u školi. Oni prihvataju svu decu i svi će tražiti njihovo društvo. Problem može da izazove njihova potreba da se "istera pravda", pa se ne raspravljajte sa Strelcem oko moralnih pitanja.

Upišite Strelca na sport ili ples.

Pročitajte još: Ribari redovno viđaju LETELICE kako izranjaju iz okeana, a za sve su krivi džinovi?

JARAC

Kada vidite bebu koja vas gleda kao da sve razume - to je mali Jarca. Brzo progovore, ali se poslednji nasmeju. Uživaju u društvu stariji ljudi, obavezno neka ga čuvaju baka i deka. Ne vole šarene i bučne igračke. Vole razgovor. Kupite im knjige o vitezovima i princezama.

Problem
Problem sa malim Jarcem će se uvek pojaviti kada odlučite da mu kupite ono što on ne želi. Odustanite od toga.
Kada odabere drugove, to je zauvek.

Kada krene u vrtić stećiće mali krug prijatelja i družiće se sa njima dugo. Nikada neće biti u centru pažnje, ali će u školi biti izabran za predsednika odeljenske zajednice.

Neće biti umetnik, ali ni glumac ili pevač, iako možda ima vrhunski glas. Šta god da odabere kao zanimanje - biće najbolji. Jarčevi su dobri đaci, trude se u svemu. Savete prima samo kada su, zaista, saveti, a naređenja.

Pročitajte još: Da li ste čuli za princezu Kutulun? Bila je jača od svih muškaraca, NOSILA IH OCU, a njena smrt je MISTERIJA

Mala Riba se odmah prepoznaje Foto: Depozit

VODOLIJA

Beba Vodolija je velika misterija. U vaspitanju ovog deteta neće pomoći nikakav savet, samo strpljenje. Ove bebe plaču bez razloga i dobro su raspoložene kada pada kiša.

Samo logika
Čitav život možete samo da budete podrška Vodoliji. Dok možete terajte je da ide na sport i trudite se da je usmerite da radi posao koji ima veze sa logikom.

Kupite joj jeftinu igračku, jer je velika verovatnoća da će je uništiti. Kupite joj ono što traži, jer neće odustati dok je ne dobije. Kupujte im knjige u kojima treba da reše zagonetku. Čim krenu u vrtić počnite sa malim eksperimentima u kući.

Prepoznaćete je po garderobi koja je čudna.

Male Vodolije su buntovne, a kada počne sa burnim reakcijama - samo se sklonite. Stil oblačenja će uvek biti čudan, neobjašnjiv i neponovljiv. Kada krene u vrtić možda će se uklopiti, a možda i neće. Školu će možda voleti, a možda i neće. Kada tad će pronaći sebe i društvo koje joj odgovara.

Pročitajte još: Ribari redovno viđaju LETELICE kako izranjaju iz okeana, a za sve su krivi džinovi?

RIBE

Beba Riba mnogo spava i to je jedina dobra stvar. Ostalo je na vama. Za početak, sobu uredite u nežne tonove, pevajte joj uspavanku i bebu izvodite u duge šetnje..

Mali umetnik
Postavljaće bezbroj pitanja o svemu i svačem umesto da sama otkriva svet, pa je dobro da je usmerite ka umetnosti, muzici i slikanju.

Morate da budete saosećajni i puni razumevanja za malu Ribu. Ovi mališani su stidljivi, ne pokazuju  interes za sport, niti balet, a ni pevanje ih ne zanima. Ova deca su osobenjaci. Pričaju same sa sobom i sa odabranim osobama, a često i sa izmišljenim prijateljem. Sa nepoznatim osobama su zatvorene, a socijalizacija im teško pada.

Socijalizacija će biti drama, kao i svet mašte.

Odlazak u vrtić će biti drama, jer Riba gubi toplinu sigurnog okruženja. Još teže će biti kada krene u školu. Ribu morate dobro pripremiti, ali i njeno okruženje i sebe. Najveća muka će biti odlatak i povratak, jer kada krene sama u školu putem će sakupljati ostavljene mace i kuce.

Pročitajte još: NAJDUŽA NOĆ u istoriji čovečanstva dogodila se 536. godine i trajala je 18 meseci. Šta se tačno desilo?

Pošto ima mnogo mašte dajte sve od sebe da pronađe školu i zanimanje u kojem može da zaradi od toga.

Kako gajiti dete u znaku Ovna, Bika, Blizanaca i Raka pročitajte OVDE.

Kako gajiti dete u znaku Lava, Device, Vage i Škorpije pročitajte OVDE.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas