· · Коментари: 0
АСТРО

ДНЕВНИ ХОРОСКОП за 1. новембар: ОВАН је склон нервози, ВАГАМА нова пословна понуда

Дневни хороскоп за понедељак 1. новембар 2021. године, саветује два знака да се отргне лошим мислима

1635330665_aries.jpg
Фото: Депозитфото

ОВАН

Променљивог сте расположења и склони нервози, нарочито у односу са партнером. Пазите какве обавезе прихватате јер нисте у ситуацији да испоштујете све договоре. Не играјте на све или ништа, у кључном тренутку бићете поражени.

Прочитајте још: Зашто се РАЗВОДЕ хороскопски знакови? Риба живи да вас воли, Девица тражи чист рачун, а један знак је ВОЈНИК у браку


БИК

Све што знате је то да вам је потребна промена. Услове за путовање немате, а то је оно што би вам тренутно помогло. Не упадајте у мрачна расположења, ствари се одвијају баш онако како треба, ускоро ћете знати шта вам је чинити.

Бикови морају да се ослободе мрачног расположења


 
БЛИЗАНЦИ

Притискају вас рокови. Ваши квалитети долазе у питање јер сте преспори. Тензира вас пожуривање, нарочито када је у питању обављање нечега што је, по вашем мишљењу, јако важно. Не подлежите атмосфери, држите се свога темпа и дан ће протећи у миру.

Прочитајте још: ОВА 3 хороскопска знака се увек ЗАЉУБЕ У ПОГРЕШНУ ОСОБУ: Један од њих даје себе 100 одсто, а ако га нешто "нажуља", његова љубав постаје БРУТАЛНА И ОТРОВНА!


 РАК

Ово је ваш дан. Коцкице се слажу једна за другом, ствари се решавају саме по себи. Пријатно сте изненађени јер нисте очекивали такав дар с неба. Нека вас не занесе тренутни резултат јер он није дошао вашим залагањем већ је пресудио фактор среће.
 
ЛАВ

Осећате да неко покушава да вас угрози. Победа је могућа уз велику борбу уколико будете истрајни. Многи од вас ће у овом периоду, на послу, осетити повећану тензију која је резултат промена које су на помолу, а над којима немате никакву контролу.

Лавови морају да буду истрајни

ДЕВИЦА

Уморни сте од темпа који вас притиска. Неопходан вам је одмор. Дан проведен у кругу породице и опуштена атмосфера, то је оно што би вас окрепило. Мислите да је немогуће, а заборављате да је и немање избора, избор.
 
ВАГА

Пред вама је лепа пословна понуда коју сте јако желели али се сада плашите. Очекујете интензивну подршку вољене особе, иако сте свесни да вам то неће пуно помоћи. Будите оно што јесте, опустите се и својим шармом изборите победу.
 
ШКОРПИЈА

Сва ваша пажња је усмерена на проблематичну ситуацију која се одвија у кругу ваше породице. До кулминације може доћи данас, јер аспекти на небу најављују неодложне и присилне промене. Не бежите од проблема, одлучно крените у сусрет променама.
 
СТРЕЛАЦ

Нисте довољно упорни, пребрзо одустајете. Имате осећај да вас нико не разуме и не примећује вашу жртву, за коју верујете да је превелика. Лош осећај је тренутно нерасположење па због тога не повлачите потезе због којих ћете се касније кајати.
 
ЈАРАЦ

Транзити указују на могућност да упаднете у сукоб с ближњима. Криза унутар породице може потрајати ако се не потрудите и не предузмете конкретне кораке, макар били и непријатни по вас. Не заборавите да вам они нису непријатељи.

Прочитајте још: ПОСЛОВНИ ХОРОСКОП ЗА НОВЕМБАР 2021. ГОДИНЕ: Ован РУШИ све пред собом, Бик добија НЕВЕРОВАТНЕ ПОНУДЕ, а ви?


 ВОДОЛИЈА

Данас су могуће неочекиване породичне напетости и то највероватније због финансија. Реагујте стрпљиво и не улазите у расправе јер решење долази брзе него што очекујете. Током поподнева стиже вест о приливу новца на који нико од вас није рачунао.
 
РИБЕ

Околности вас наводе да донесете одлуку која није у складу с вашом природом. Спремни сте на жртву, али у дну душе осећате да је све то понижавајуће по вас. Не узимајте све к срцу, ако је у циљу вишег интереса, није страшно понекад покорити се.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.