Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Дневни ХОРОСКОП ЗА 12. септембар: Близанци су у зачараном кругу, а ЛАВ прави животну грешку

Хороскоп за недељу, 12. септембар 2021. године, упозорава Јарца да су добри односи на послу најважнији.

1630926958_horoskopPix.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Ован

У љубавним односима сте превише ноншалантни. Ваша жудња за слободом може бити окидач за непријатне расправе. Уколико се не уозбиљите и не прихватите критике, обична расправа може прерасти у озбиљан сукоб после кога следи разлаз, упозорава дневни хороскоп.

Прочитајте још: ДУХ Мирољуб терорише Космај, а једини спас је да му се покаже ОВА ствар

Бик

Изненадни сусрет отвара могућност да једно давно познанство прерасте у романсу, најављује дневни хороскоп. Стрпљиво превазиђите могуће потешкоће на почетку јер ће све деловати веома хаотично. Током вечери стиже неочекивани обрт који ће вас пољуљати.

Близанци

Упетљали сте се у зачарани круг. Решење вам се налази испред носа, али ви се упорно држите старе приче која оправдава сву блокаду у којој сте се нашли. Одговорност сваљујете на ближње, превиђате да сте ви креатор своје среће, а не они.

Прочитајте још: Александар је победио последњег самураја, понизио Јапан и вратио се кући

Рак

Свој љубавни живот сте математички израчунали па, по вашем мишљењу, не постоји шанса да ствари не буду онакве како сте их ви замислили. Превиђате да није лако предвидети развој догађаја, нарочито ако су у односе укључене и емоције, подсећа дневни хороскоп.

Лав

Превише дајете значај људима који о вама суде само из сопствене досаде. Ваша љубавна веза је само ваша, о њој не треба да води рачуна ваша околина. Ако занемарите шта други причају, схватићете да вашој љубавној вези ништа не недостаје.

Девица

Привлачи вас особа с којом је љубавна веза немогућа. Страствено расположење претачете у креативност што вас пуни драгоценом енергијом. Велика мотивација вас инспирише за одличне пословне потезе који ће вам донети осећај правог задовољства.

Прочитајте још: Бетмен је био дебељушкасти месар, а Холивуд је на њему зарадио милијарде! (ВИДЕО)

Вага

Није повољан дан за уговоре. Одложите све на кратко јер ако сада започнете нове преговоре могу вас сачекати велике компликације. Тренутно, изван вашег видокруга се налазе информације које су од пресудног значаја за ваш пројекат.

Шкорпија

Обавезе од вас захтевају концентрацију и пун ментални ангажман. Фрустрира вас сукоб између дужности према другима и потребе да угодите себи. Ако пронађете задовољство у раду, ослободићете се грча а самим тим и непријатног осећаја да сте искоришћени.

Стрелац

Транзити указују на могућност да упаднете у сукоб с ближњима, упозорава дневни хороскоп. Криза унутар породице може потрајати ако се не потрудите и не предузмете конкретне кораке, макар били и непријатни по вас. Не заборавите да вам они нису непријатељи.

Прочитајте још: Иванов је покушао да оплоди шимпанзе ЉУДСКОМ СПЕРМОМ, а циљ је био један! Шта се КРИЛО иза НАЈОЗБИЉНИЈЕГ светског пројекта! (ВИДЕО)

Јарац

Обузима вас идеја да покренете неки приватни посао. Затегнути односи с шефовима и лоша атмосфера у окружењу може да издвоји екипу људи са којом је самостални бизнис могућ. Не заборавите да тамо где интерес влада, љубав и саосећајност спавају, упозорава дневни хороскоп.

Водолија

Уколико имате проблематичне односе у радном окружењу овај дан вам доноси право откровење, најављује дневни хороскоп. Након прерасподеле задужења, стиже вам неочекивани подстицај од стране особе која вам до сада није била пријатељски наклоњена.

Прочитајте још: Александар је победио последњег самураја, понизио Јапан и вратио се кући

Рибе

Прижељкујете конкретне ствари. Све око вас је досадно и не знате за шта да се ухватите и да то прогласите данашњом звездом водиљом. Посао вам је досадио, а ни у кући нису бољи односи. Не посустајте, меланхолија је пролазна, као и овај дан, саветује дневни хороскоп.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas