· · Коментари: 0
АСТРО

Дневни ХОРОСКОП ЗА 14.ЈУН: Јарац иде на пут, а Рак ће имати успешан дан

Хороскоп за понедељак, 14. јун 2021. године најављује љубавне проблеме код Девица и Стрелчева.

1623244496_Zodijakdeop.png
Фото: Депозитфото

ОВАН

Привлачи вас особа која није слободна. Иако вам се чини да би то био животни спој, не заборавите да ви увек тако помислите на почетку познанства. Не заваравајте себе већ своје романтично расположење усмерите на нешто практичније.

Ован не сме да се залеће, Бик добија нова задужења, а Близанци кују планове.

БИК

Добијате нова задужења. С обзиром на то да је у питању област у којој се ви нисте испробали у прошлости, прихватате све као велики изазов. Доказаћете себи а и другима колико су велике ваше способности. Не залећите се јер нисте безгрешни.

БЛИЗАНЦИ

Имате пуно планова и очекујете убрзо да покренете неки од њих. На жалост, данас вам не следују крупнији помаци осим што ће вас неколико туђих искустава навести да размислите да ли је пут који сте смислили најповољнији за вас.

Прочитајте још: Како раскидају хороскопски знаци: Лав арогантно, Шкорпија оштрећи нож, а Стрелац тражи логику

РАК

Успешни сте и предузимљиви, а неки проблеми као да ће се решити сами од себе. Нешто се одвија другачије од оног како сте навикли у минулом периоду. Будите отворени за све јер вас чекају нови пројекти као и потпуно нова познанства.

Рак је успешан, Лав уморан, а Девице ће мроати отворено о свему да разговарају.

ЛАВ

Без обзира на све што сте планирали, будите спремни на то да ћете одложити већину активности. Преценили сте своје могућности, па хтели ви то или не, бићете принуђени да посао препустите сарадницима. Искористите дан за кратак предах.

ДЕВИЦА

Муче вас нерашчишћени односи с пријатељима које одавно познајете. Не преостаје ништа друго него да озбиљно поразговарате о свему. Ситуација није лако решива јер вас за њих везују животне околности на које не можете да утичете.

Прочитајте још: Принц Филип је добијао СВЕ ТАЈНЕ извештаје о посетама НЛО, а занимао га је један ИНЦИДЕНТ

ВАГА

Све очи су упрте у вас. Окружени сте људима чија судбина, на неки начин, зависи од потеза које ви треба да повучете. Непријатно је то што сте свесни да неке људе не можете поштедети иако они то не заслужују. Не мешајте емоције и посао.

Сви очекују помоћ од Ваге, Шкорпија не сме да се супротставља шефовима.

ШКОРПИЈА

Пред вама су састанци и разговори од којих очекујете можда превише. Отворено супротстављање особама које су по хијерархији изнад вас може вам додатно искомпликовати већ затегнуте односе које ви нисте у стању сами да разрешите.

СТРЕЛАЦ

Мучи вас проблематичан однос с вољеном особом. Почињете да размишљате о одласку, али нисте сигурни да ли би то било трајно или само тренутно решење. Озбиљан разговор би битно решио ситуацију, али само ако искрено кажете све.

Прочитајте још: НАЈДУЖА НОЋ у историји човечанства догодила се 536. године и трајала је 18 месеци. Шта се тачно десило?

ЈАРАЦ

Имате прилику да отпутујете, али не далеко од места где живите. Низ разговора у којима ћете ви водити главну реч завршиће се тако што ћете успешно завршити важан посао који ће вам у перспективи битно побољшати финансије.

Јарац ће путовати, Водолија тражити помоћ, а Рибе нека не причају 0 приватном животу ником.

ВОДОЛИЈА

Да бисте постигли оно што желите неопходно је да затражите помоћ особе која је, статусно, далеко изнад вас. Ви ту особу дуго познајете, али тек данас је могућа прилика да направите конкретан корак и затражите оно што одавно желите.

Прочитајте још: Највећа комунистичка ТАЈНА: Ко је убио 4.000 Срба и 12 Немаца и зашто је Мустафа Голубић виђен у Смедереву?

РИБЕ

Ваша позитивност привлачи и оне особе чији мотиви нису скроз добронамерни. Не износите приватне податке, нарочито ако се ради о нечем што се тиче вашег љубавног живота. Неочекивани сусрет вам може на делу показати колико је свет мали.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.