Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за 19. октобар 2023. године: Бикове очекују непланирани трошкови, а Лавове љубавна дилема

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за четвртак 19. октобар, шта вас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље

1697696240_Foto-shutterstock-horoskop-astro.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

 Ован (21. 3 - 20. 4)

Изазован аспект Месеца са Нептуном, планетом маште, доноси вам инспирацију у вези са пројектом који се односи на сарадњу са странцима, студије или стручно усавршавање у иностранству. Позиција Венере повољно утиче на однос са емотивним партнером.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Напети аспекти Месеца у пољу финансија са Јупитером и Ураном у вашем знаку, доносе вам ванредне издатке. Тригон између Месеца и вашег владаоца Венере, планете љубави, доноси вам сусрет са интересантном особом на краћем путу.

 Близанци (22. 5 - 21. 6)

Месец у секстилу са Сунцем, доноси вам понуде од партнера из иностранства. Али, напет аспект са вашим владаоцем Меркуром, симболом логике, упозорава да можете донети погрешну одлуку. Расправе са вољеном особом и члановима породице.

 
Рак (22. 6 - 22. 7)

Када ваш владалац Месец прелази преко шесте астролошке куће, под упливом Меркура, планете бизниса, можете бити склони нелогичним закључцима, када се ради о пословним аранжманима. Добар аспект са Сунцем доноси вам увећање прихода.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Месец у астролошком пољу креативности у добром аспекту са вашим владаоцем Сунцем, доноси нове ангажмане уметницима и спортистима рођеним у вашем знаку. Растрзани сте између осећања према једној Водолији и онога што вам говори глас разума.

 Девица (23. 8 - 22. 9)

Аспекти вашег владаоца Меркура, симбола комуникација, у астролошкој кући посла, пролонгирају договоре са иностраним партнерима. Избегавајте расправе са сарадницима и колегама. Вољена особа вам припрема пријатно изненађење.

 Вага (23. 9 - 22. 10)

Изазован аспект Месеца у Стрелцу са Нептуном у астролошком пољу посла, доноси вам инспирацију, ако се бавите неким креативним занимањем. Позиција Марса, упозорава да су могући конфликти и расправе са вољеном особом.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Прелазак Месеца преко Стрелца под упливом вашег владаоца Плутона, планете моћи и великог новца, повољно утиче на ваше финансије. Заједнички аранжман са Рибама или неким Раком, доноси успех и зараду педагозима, уметницима, спортистима.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Транзит Месеца преко вашег знака, доноси вам шансе за добру зараду када је реч о заједничком аранжману са партнерима који живе у другом граду или земљи. Послушајте савет једне Ваге. Вољена особа очекује да јој поклоните више пажње.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Повољан аспект између вашег владаоца Сатурна и Месеца, симбола трговине, у астролошкој кући непријатеља и препрека, доноси вам шансе за склапање исплативог посла. Могућ тајни сусрет са особом која живи у другом граду или земљи.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Месец у астролошкој кући друштвеног живота, под утицајем Нептуна из куће новца, упозорава да пазите да вас неко не превари. Није прави тренутак за реализацију ваших планова о започињању приватног бизниса. Чувајте се за воланом.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Аспект између Месеца у астролошком пољу каријере и вашег владаоца Нептуна, подстиче вашу машту и надахнуће, када се ради о неким креативним пословима. Једна Шкорпија не престаје да размишља о вама, док вам Јарац шаље романтичну поруку.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas