Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за 2. новембар 2023. године: Бикове очекује сарадња са странцима, а Овнове расправа са партнером

Погледајте како ће вам звезде бити наклоњене

1698909526_Foto-Shutterstock-horoskop-danasnji.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

Ован (21. 3 - 20. 4)

Сјајан аспект Месеца са вашим владаоцем Марсом, планетом акције у пољу новца, доноси вам увећање прихода. Сарадња са женама доноси успех Овновима оба пола. Позиција вашег другог владаоца Плутона, упозорава да избегавате расправе са партнером.

 Бик (21. 4 - 21. 5)

Секстили Месеца са Јупитером и Ураном, планетама благостања и путовања у вашем знаку, доносе вам нове послове са странцима. Позиција вашег владаоца Венере, симбола љубави и хедонизма, наговештава романтичан састанак са уметником или спортистом.

 Близанци (22. 5 - 21. 6)

Месец у астролошкој кући посла прави тригон са вашим владаоцем Меркуром у кући маште, доносећи вам увећање прихода ако се бавите креативним занимањем, спортом или педагошким радом. Понашање љубавног партнера може да изазове вашу сумњу.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец, симбол интуиције и инспирације, прави сјајне тригоне са планетама у петом и деветом астролошком пољу, доносећи вам успех и зараду преко уметничког и посла повезаног са честим путовањима. Једна Шкорпија вам шаље позив за излазак.

 Лав (23. 7 - 22. 8)

Одличан аспект Месеца са вашим владаоцем Сунцем, симболом успеха и угледа, повољно утиче и на ваше послове, али и на емотивни живот. Позиција Венере наговештава познанство са неким на краћем путу, предавању или семинару. Више се одмарајте.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Венера у вашем знаку образује тригон са Плутоном у пољу љубави, што наговештава страствене тренутке са партнером. Аспекти Месеца у Раку, доносе вам увећање зараде преко контаката са странцима и пријатеља. Промените начин исхране.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Месец у кући каријере и препун знак Шкорпије пружају вам могућност зараде преко паралелних или хонорарних послова. На краћем путу или предавању, можете да упознате особу која ће брзо придобити вашу пажњу и освојити ваше симпатије.

 Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Аспекти Месеца у деветом астролошком пољу доноси вам могућност одласка на заједнички пут са вољеном особом. Позиције владалаца вашег знака, Марса и Плутона, најављују увећање прихода. Проводите више времена са пријатељима.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Месец у астролошкој кући новца образује добар аспект са вашим владаоцем Јупитером, симболом богатства, срећних околности и лепог живота, доносећи вам увећање прихода. Један Лав се труди да привуче вашу пажњу и освоји ваше симпатије.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Ваш емотивни живот је под упливом Месеца, који је данас у одличном аспекту са вашим владаоцем Сатурном, планетом сигурности, истрајности и упорности, што повољно утиче на однос са љубавним партнером. Уметнике и спортисте очекује успех.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Добри аспекти између ваших владалаца, Урана и Сатурна, са Месецом у астролошком пољу свакодневице, доносе вам могућност увећања прихода преко купопродаје некретнина и грађевинских послова. Вољена особа предлаже вам одлазак на заједнички пут.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Наглашен знак Шкорпије доноси вам шансе за зараду преко сарадње са странцима, путовања и предаваштва. Меркур, који управља вашим љубавним животом у тригону са Месецом, наговештава познанство преко друштвене мреже. Опрез за воланом.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas