Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за 24. децембар 2023. године: Ваге очекује занимљива пословна сарадња, а Јарчеве сусрет са особом из прошлости

Санзнајте како ће вам звезде бити наклоњене у дану који је пред нама

1703402444_61a7a2d12981a762b445730be696cb587d3028e9.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Тригон између Месеца у Близанцима и вашег сувладаоца Плутона, доноси вам увећање зараде преко хонорарних и послова у медијима, затим, интелектуалних и мануелних делатности, књижевности, издаваштва, краћих путовања, трговине. Несаница.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Месец ујутру улази у ваше друго астролошко поље доносећи вам новац преко аранжмана са особама које живе у иностранству, судских процеса, адвокатуре, предаваштва. Ипак, будите опрезни приликом потписивања документације. Подложност повредама.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Месец у вашем знаку образује напет аспект са вашим владаоцем Меркуром, планетом логике, чинећи вас склоним доношењу погрешних одлука. Уметницима и спортистима ујутру стижу добре вести. Избегавајте расправе са партнером и надређенима.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец у астролошком пољу ограничења и препрека, образује изазован аспект са Сатурном, уносећи тензију у однос са љубавним, али и са пословним партнером. Будите толерантнији према сарадницима и колегама. Пазите се у саобраћају.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Месец у напетом аспекту са вашим владаоцем Сунцем мења ваше планове и договоре са пријатељима. Нема вам друге него да се прилагодите новонасталим условима на радном месту, али и у односу са вољеном особом. Избегавајте непотребне трошкове.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Месец у прави напет аспект са вашим владаоцем Меркуром, у ретроградном ходу, што се неповољно одражава на однос са љубавним, али и пословним партнером. Астероиди Срећа и Јуно у Девици, доносе успех рођенима у другој декади знака.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Месец у Близанцима прави добар аспект са Плутоном, владаоцем партнерских односа, доносећи вам новац преко хонорарних ангажмана. Астероид Викторија у вашем знаку најављује могућност пословне сарадње са особама које живе у иностранству. Више се одмарајте.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Астероид Палас приближава се Венери у вашем знаку, чинећи вас одлучнијим да добијете оно што желите у односу са партнером. Месец у тригону са вашим владаоцем Плутоном, планетом моћи, доноси вам новац преко хонорарног посла.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Због астероида Ерос у вашем знаку нећете моћи да останете непримећени, нарочито у друштву супротног пола. Напет аспект између Месеца у пољу љубави и Меркура који управља тим пољем, доноси вам проблеме у комуникацији са вољеном особом.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Месец у Близанцима у напетом аспекту са вашим владаоцем Сатурном у астролошком пољу договора и краћих путовања, доноси вам много нових обавеза. Особа са којом сте некада били врло блиски, шаље вам позив за излазак. Подложност повредама.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Астероиди Голд у Водолији повољно утиче на пословни и друштвени живот рођених у трећој декади. Месец у Близанцима под утицајем Плутона у пољу тајни, наговештава могућност уласка у романсу са заузетом особом. Подложност спортским повредама.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Због астероида Ерос у вашем знаку нећете моћи да останете непримећени, нарочито у друштву супротног пола. Месец у астролошком пољу приватног бизниса у секстилу са Нептуном, доноси вам новац ако се бавите уметношћу или спортом.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas