Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za 24. decembar 2023. godine: Vage očekuje zanimljiva poslovna saradnja, a Jarčeve susret sa osobom iz prošlosti

Sanznajte kako će vam zvezde biti naklonjene u danu koji je pred nama

1703402444_61a7a2d12981a762b445730be696cb587d3028e9.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Trigon između Meseca u Blizancima i vašeg suvladaoca Plutona, donosi vam uvećanje zarade preko honorarnih i poslova u medijima, zatim, intelektualnih i manuelnih delatnosti, književnosti, izdavaštva, kraćih putovanja, trgovine. Nesanica.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mesec ujutru ulazi u vaše drugo astrološko polje donoseći vam novac preko aranžmana sa osobama koje žive u inostranstvu, sudskih procesa, advokature, predavaštva. Ipak, budite oprezni prilikom potpisivanja dokumentacije. Podložnost povredama.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec u vašem znaku obrazuje napet aspekt sa vašim vladaocem Merkurom, planetom logike, čineći vas sklonim donošenju pogrešnih odluka. Umetnicima i sportistima ujutru stižu dobre vesti. Izbegavajte rasprave sa partnerom i nadređenima.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u astrološkom polju ograničenja i prepreka, obrazuje izazovan aspekt sa Saturnom, unoseći tenziju u odnos sa ljubavnim, ali i sa poslovnim partnerom. Budite tolerantniji prema saradnicima i kolegama. Pazite se u saobraćaju.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mesec u napetom aspektu sa vašim vladaocem Suncem menja vaše planove i dogovore sa prijateljima. Nema vam druge nego da se prilagodite novonastalim uslovima na radnom mestu, ali i u odnosu sa voljenom osobom. Izbegavajte nepotrebne troškove.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Mesec u pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Merkurom, u retrogradnom hodu, što se nepovoljno odražava na odnos sa ljubavnim, ali i poslovnim partnerom. Asteroidi Sreća i Juno u Devici, donose uspeh rođenima u drugoj dekadi znaka.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec u Blizancima pravi dobar aspekt sa Plutonom, vladaocem partnerskih odnosa, donoseći vam novac preko honorarnih angažmana. Asteroid Viktorija u vašem znaku najavljuje mogućnost poslovne saradnje sa osobama koje žive u inostranstvu. Više se odmarajte.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Asteroid Palas približava se Veneri u vašem znaku, čineći vas odlučnijim da dobijete ono što želite u odnosu sa partnerom. Mesec u trigonu sa vašim vladaocem Plutonom, planetom moći, donosi vam novac preko honorarnog posla.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Zbog asteroida Eros u vašem znaku nećete moći da ostanete neprimećeni, naročito u društvu suprotnog pola. Napet aspekt između Meseca u polju ljubavi i Merkura koji upravlja tim poljem, donosi vam probleme u komunikaciji sa voljenom osobom.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec u Blizancima u napetom aspektu sa vašim vladaocem Saturnom u astrološkom polju dogovora i kraćih putovanja, donosi vam mnogo novih obaveza. Osoba sa kojom ste nekada bili vrlo bliski, šalje vam poziv za izlazak. Podložnost povredama.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Asteroidi Gold u Vodoliji povoljno utiče na poslovni i društveni život rođenih u trećoj dekadi. Mesec u Blizancima pod uticajem Plutona u polju tajni, nagoveštava mogućnost ulaska u romansu sa zauzetom osobom. Podložnost sportskim povredama.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Zbog asteroida Eros u vašem znaku nećete moći da ostanete neprimećeni, naročito u društvu suprotnog pola. Mesec u astrološkom polju privatnog biznisa u sekstilu sa Neptunom, donosi vam novac ako se bavite umetnošću ili sportom.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas